Η troll παρέμβαση μπροστά στο «παγωτάρικο»

Σε μια από τις πρόσφατες εκδηλώσεις ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ο «διαδηλωτής» που πήρε τη ντουντούκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα βήματα του Χριστού στο Φεγγάρι, εισπράττοντας στο τέλος του «show» του το χειροκρότημα, αποδείχθηκε πως δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα troll.

Article featured image
Article featured image

Αφού εισχώρησε ανάμεσα στο πλήθος, αλλά και ανάμεσα στα κενά, τις αντιφάσεις και την παραπληροφόρηση που χαρακτηρίζουν τις απόψεις αρκετών από τους διαδηλωτές που παρευρίσκονται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ο «διαδηλωτής» αρχικά μίλησε αναφερόμενος στους… «Πολεμιστές του Φωτός».

Φορώντας μπλουζάκι του συγκροτήματος MUSE αλλά και μάσκα, είπε αρχικά «Εγώ θα πω κάτι που είπε ο ασκητής Ματθαίος Μπέλαμος», εννοώντας φυσικά τον Matthew Bellamy των Muse και όχι κάποιον ασκητή.

Επιπλέον, ανέφερε: «Όλοι αυτοί αν αρρωστήσουν που θα πάνε, στην εκκλησία ή στο νοσοκομείο;».


Κορυφαία στιγμή της ομιλίας του, φυσικά, ήταν η αναφορά στο ότι «ο άνθρωπος όταν πήγε στο διάστημα και στο φεγγάρι βρήκε εκεί βήματα του Χριστού, ο οποίος έφτασε εκεί πριν τον άνθρωπο».

Η λίγων δευτερολέπτων παρέμβασή του έκλεισε ως εξής: «Οι φλέβες τους είναι γεμάτες τρόμο. Όπου και να πάνε φοβούνται, ελάτε να έρθετε πιο γρήγορα στον μάστρο σας», όπου στην ουσία πρόκειται για μετάφραση των στίχων του αγαπημένου του τραγουδιού από τους Metallica, «Master Of Puppets».

Για την ομιλία του, ο διαδηλωτής εισέπραξε εν τέλει το χειροκρότημα αρκετών από τους παρευρισκόμενους!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ