Η Ειρήνη και ο Πάρης γνωρίστηκαν στο TYN, αλλά δεν είπαν «Thank you, next»

Τουναντίον, είπαν το «ναι»!

Article featured image
Article featured image


Η Ειρήνη και ο Πάρης γνωρίστηκαν πριν από δυόμισι χρόνια σε μια ομάδα στο Facebook αφιερωμένη σε ιστορίες χωρισμού - και όχι μόνο. Το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκαν και μοιράστηκαν τα χαρούμενα νέα με την υπόλοιπη ομάδα.

Πριν από περίπου δύο χρόνια το τραγούδι της Ariana Grande «Thank you Next» έγινε η αφορμή για να δημιουργηθεί μια ομώνυμη ομάδα στο Facebook αφιερωμένη σε όλους τους πρώην. Οι ιστορίες των απανταχού χωρισμένων χρηστών κρατούν καθημερινή συντροφιά στα περισσότερα από 650 χιλ. μέλη της ομάδας. Οι αναρτήσεις ποικίλλουν, μερικές είναι άκρως κωμικές και σουρεάλ ενώ άλλες είναι θλιβερές και μοιάζουν να βγήκαν από μια δραματική ταινία.

Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο, οι στίχοι «Σε γνώρισα στο Facebook» που τραγούδησε η Έφη Θώδη το 2010, φαίνεται πως πραγματοποιήθηκαν, αφού μια ανάρτηση από τη χρήστη Ειρήνη Αρβανίτη, μιλά για το πώς γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της ομάδας πριν από δυόμισι χρόνια.

@eiriniarvaniti2 ήταν πολύ δύσκολο να εμπιστευθώ ξανά!Ποσο μάλλον από social!Σαγάπω πολύ! @parisskordilisFull story on U🟥! #lovestory #tyn #thankyounext #fyp #couples ♬ you are my sunshine - christina perri



Η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν η Ειρήνη έγραψε στην ομάδα μια προσωπική της εμπειρία, όπου ο πρώην σύντροφός της την εγκατέλειψε όσο αυτή βρισκόταν άρρωστη στο νοσοκομείο. Όπως λέει η ίδια, έκανε αυτή την ανάρτηση για να έχει έναν αντιπερισπασμό από τον χωρισμό της. Μετά την ανάρτησή της, λέει πως δέχτηκε «πάρα πολλά μηνύματα από πάρα πολύ κόσμο» και εκεί που νόμιζε πως θα νοιώσει καλύτερα, έγινε το αντίθετο και τελικά «δεν ήταν σε θέση» να τα διαβάσει.

Μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Πάρη σε ένα βίντεο στο YouTube, η Ειρήνη λέει πως από τα διάφορα μηνύματα που δέχτηκε από άντρες άνοιξε μόνο ένα, το οποίο έγραφε «Δεν ξέρω πόσο πρόσφατα συνέβη το TYN (Thank you next = χωρισμός). Δεν μπορώ να ξέρω πώς είσαι και σε τι στάδιο». Την επόμενη μέρα η Ειρήνη δέχτηκε μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα από τον Πάρη, ο οποίος είχε στείλει και το μήνυμα το οποίο οδήγησε στο να ξεκινήσει η συζήτηση μεταξύ τους. Λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκε στο μαγαζί της με μια σοκολατόπιτα, όπως εξιστορεί η ίδια, και από τότε της φέρνει λουλούδια σχεδόν καθημερινά, ενώ το περσινό καλοκαίρι αποφάσισαν να παντρευτούν.


Δείτε όλη του την ιστορία στο βίντεο που ανάρτησαν:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ