Ντοκιμαντέρ αναζητά άτομα με πολύ μεγάλα πέη και ο λόγος δεν είναι αυτός που ίσως φαντάζεσαι

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Too Large For Love» ψάχνει συμμετέχοντες άνω των 18 ετών οποιασδήποτε σεξουαλικότητας ή εθνικότητας.

Article featured image
Article featured image


Ένα νέο ντοκιμαντέρ κάνει κάστινγκ αναζητώντας άτομα με «πολύ μεγάλα πέη».

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Too Large For Love», δημοσίευσε μια αγγελία στον ιστότοπο «Lost In TV», αναζητώντας συμμετέχοντες άνω των 18 ετών οποιασδήποτε σεξουαλικότητας ή εθνικότητας.

Η αγγελία αναφέρει: «Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι σχεδόν ο μισός ανδρικός πληθυσμός θα ήθελε να είχε μεγαλύτερο πέος. Μεγαλύτερο πέος, καλύτερη ζωή, σωστά; Λοιπόν, όχι πάντα».

Too-Large-for-Love_city.jpg



«Ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ έρχεται να συζητήσει τα κρυφά προβλήματα του να ζεις με ένα πολύ μεγάλο πέος, πώς επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής σου ζωής, και ποια βοήθεια υπάρχει εκεί έξω για όσους την έχουν ανάγκη».

Προσθέτει: «Θα θέλαμε να μιλήσουμε είτε με άτομα που είχαν σχέση με κάποιον που είχε μεγάλο πέος, είτε με άτομα που έχουν οι ίδιοι μεγάλα πέη, για να συζητήσουμε τις θετικές και αρνητικές εμπειρίες τους».

Η σειρά αναπτύσσεται από την «Spun Gold», την εταιρεία παραγωγής πίσω από εκπομπές όπως το «The Real Full Monty», «Love Your Garden», «Britain’s Most Luxurious Hotels» και «My First Threesome».

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκπομπή, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας και των πιθανών οικοδεσποτών δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ