9 κωμικοτραγικά κυπριακά sex stories

Σε πολλούς από εμάς έχει συμβεί κάτι περίεργο κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης οπότε μην κοκκινίζεις. Την ώρα εκείνη που είσαι έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή, κάτι ανέλπιστο συμβαίνει και τα τινάζει όλα στον αέρα. Και τότε μένεις… με το νεύρο τεντωμένο.

 


Article featured image
Article featured image

Ατυχήματα, αστεία περιστατικά, αμηχανία και άβολες καταστάσεις που, ναι μεν μετά από χρόνια θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς, την ώρα όμως που συμβαίνουν εύχεσαι να ανοίξει κυριολεκτικά η γη και να σε καταπιεί.

9 αναγνώστες της CITY διηγούνται τις πιο αστείες φάσεις που τους έχουν συμβεί, την πιο ακατάλληλη στιγμή. Την ώρα εκείνη που στο μυαλό σου έχεις μόνο πώς πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια, για να ικανοποιήσεις την/τον σύντροφο σου αλλά και την ορμή σου.

 

«Το πιο αστείο που θυμάμαι ήταν όταν μια φορά ήμουν με την κοπέλα μου στο δωμάτιο μου και ξέρεις... Ξαφνικά, ακούμε μέσα από το σαλόνι θόρυβο από ηλεκτρική σκούπα. Βγαίνω με το εσώρουχο όπως ήμουν να δω τι συμβαίνει και βλέπω την καθαρίστρια να κάνει δουλειές. Φαίνεται πώς από την βιασύνη μας να πάμε στο δωμάτιο, αφήσαμε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και μπήκε μέσα η κοπέλα να καθαρίσει και μέχρι να την αντιληφθούμε, μάλλον άκουσε πολλά».

Χρίστος, 26 ετών

 

«Είχαμε πάει με την κοπέλα μου ταξίδι στο Λονδίνο, και σε ένα περίεργο κατάστημα που είχαμε μπει αγοράσαμε για πλάκα προφυλακτικά που φωσφόριζαν. Όπως ήταν φυσικό, το βράδυ που μείναμε μόνοι μας, ήμασταν περίεργοι να τα δοκιμάσουμε για να δούμε πώς είναι. Μπήκα στην τουαλέτα, φόρεσα το ομολογουμένως εντυπωσιακό προφυλακτικό, και βγαίνοντας έξω με κλειστά φώτα το μόνο που μπορούσες να δεις, ήταν ένα πράσινο φωσφοριζέ όργανο να κινείται αυτόνομα και δεικτικά δεξιά και αριστερά. Μας έπιασε νευρικό γέλιο και απλά δεν έγινε τίποτα μετά».

Ανδρέας, 30 ετών

 

«Πολλά έχουν συμβεί κατά καιρούς, αλλά αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι πριν χρόνια, όταν είχα σχέση, ήμουν με το φίλο μου και είχαμε ανεβασμένη ερωτική διάθεση. Καθώς τα πράγματα προχωρούσαν και φτάναμε στη φάση της κορύφωσης, χτυπάει το τηλέφωνο μου επίμονα, από τη μάνα μου. Χτυπούσε συνεχώς χωρίς διακοπή και εμείς να προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε, αλλά μάταια. Εννοείται πώς αποσυντονίστηκα, και το χειρότερο είναι ότι έκανα εικόνα να απαντώ το τηλέφωνο και να με ακούν οι γονείς μου να κάνω σεξ. Ξέσπασα σε γέλια και χάλασα όλη τη φάση».

Λίζα, 29 ετών

 

«Το πιο κωμικοτραγικό μού έχει συμβεί σε δημόσιο χώρο. Σε ένα round about όπου έχει υπόγειο πέρασμα από κάτω, πήγαμε με τον τότε φίλο μου για τρελίτσες. Έτσι μας ήρθε. Αυτός οδηγούσε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού και η όλη φάση γινόταν πάνω στη μηχανή. Βράδυ, φως πουθενά, κι εμείς γυμνοί να κάνουμε αυτό που κάναμε! Να μην τα πολυλογώ, δεν πέρασε πολύ ώρα, όταν ακούσαμε φωνές από παρέα νεαρών να πλησιάζουν στο σημείο. Πίστεψέ με, δεν έχεις ξαναδεί γυναίκα να ντύνεται πιο γρήγορα και να τρέχει να γλυτώσει από την ντροπή».

Μικαέλα, 28 ετών

 

«Ήμουν ακόμη έφηβος όταν είχα τις πρώτες μου σεξουαλικές εμπειρίες με μια συμμαθήτρια μου που είχαμε σχέση. Σε μια απ’ αυτές, λοιπόν, τις πρώτες εμπειρίες, κατά τη διάρκεια της διείσδυσης η κοπέλα εκσφενδόνιζε συνεχή και θορυβώδη αέρια. Οφείλω να πω πως φάνηκα τζέντλεμαν, καθότι υποδύθηκα με μεγάλη επιτυχία την πάπια και συνέχισα, προσποιούμενος πως δεν συνέβη τίποτα. Η πράξη ολοκληρώθηκε χωρίς διακοπή και χωρίς σχετικά με το απρόσμενο περιστατικό σχόλια. Παρότι μικρός, μάλλον δεν ήμουν πολύ άμυαλος και δεν το έλαβα πολύ υπόψη, σκέφτηκα πως αυτό είναι κάτι που μάλλον αναπόφευκτα θα συμβαίνει συχνά, κατά τη διάρκεια του σεξ».

Ναθαναήλ, 29

 

«Βασικά δεν ήταν σε μένα ακριβώς, αλλά έμμεσα το βίωσα κι εγώ. Ήμουν ακόμη στο πανεπιστήμιο, όταν μετά από έξοδο αργά το βράδι και μετά από αρκετά ποτά, πήγαινα κατευθείαν για ύπνο. Δεν είχε περάσει ούτε μια ώρα, και χτυπάνε την πόρτα τρομοκρατημένες οι δύο συγκάτοικοι μου, ανοίγω και με τραβάνε στην διπλανή εξώπορτα μας. Εκεί είδα το υπερθέαμα. Ένας τύπος, λιώμα στο μεθύσι, έκανε σεξ με την εξώπορτα μας. Να σημειώσω ότι προηγουμένως είχε εισβάλλει σε απέναντι διαμέρισμα, χωρίς ρούχα, αλλά η ένοικος του σπιτιού τον έδιωξε με τις κλωτσιές. Και τότε βρήκε παρηγοριά στην εξώπορτά μας».

Μαρία, 29 ετών

 

«Το περιστατικό που θυμάμαι έντονα ήταν όταν ήμουν ακόμη 17 ετών, στα αρχικά στάδια της ερωτικής μου ζωής. Είχα πάει λοιπόν σπίτι του τότε συντρόφου μου, γιατί μου είχε πει ότι έλειπαν όλοι και θα ήμασταν μόνοι μας. Βάλαμε να δούμε μια ταινία και όπως ήταν φυσικό, στα μισά το πράγμα πήγε αλλού. Η φάση προχωρούσε, όταν ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η μάνα του, η οποία μας έπιασε κυριολεκτικά στα πράσα. Το πόσο ντράπηκα δεν μπορώ να σου το περιγράψω. Ντύθηκα όπως-όπως και από το σοκ έφυγα από το παράθυρο σαν τον κλέφτη, ενώ δεν ξαναπάτησα το πόδι μου στο σπίτι του. Βέβαια, τώρα το σκέφτομαι και γελάω, τότε όμως έκανα καιρό να ξεπεράσω το σοκ».

Ραφαέλα, 26 ετών

 

«Η δική μου ιστορία είναι τόσο περίεργη, που πολλοί δεν με πιστεύουν ότι το έζησα στ’ αλήθεια. Όταν ήμουν φοιτητής, μία συμφοιτήτρια μου επέμενε να συναντηθούμε, δήθεν για να βγούμε για πότο. Αφού με πήρε άπειρες φορές τηλέφωνο σε διάστημα μισής ώρας, συναντηθήκαμε σε σημείο που είχαμε κανονίσει και μόλις πήγα χωρίς δεύτερη κουβέντα, μου πρότεινε να πάμε στο σπίτι της, εγώ δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα να δεχτώ. Μόλις άνοιξε η πόρτα του σπιτιού της χωρίς χρονοτριβή, μου επιτέθηκε κυριολεκτικά ματώνοντας με στα χείλη και σε άλλα μέρη του σώματός μου. Μετά από μεγάλη ‘μάχη’ και κυνηγητό κατάφερα να διαφύγω και να γλυτώσω. Τα όσα έζησα για αρκετούς μήνες μετά δεν μπορώ να τα περιγράψω. Η  τύπισσα ερχόταν έξω από το σπίτι μου, έτρεχε παντού πίσω μου στη σχολή και φώναζε το όνομα μου, ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν με προσέγγισε η μητέρα της και μου πρόσφερε χρήματα και θέση εργασίας, απλά και μόνο για να κάνω σεξ με την κόρη της. Είναι ότι πιο τραγικό-αστείο μου έχει τύχει στη ζωή μου, κι αυτό για μια ξεπέτα».

Γιάννης, 27 ετών

 

«Ως φανατικός εργένης και λάτρης του one night stand, μπορώ να ανακαλέσω πολλές κωμικοτραγικές ιστορίες που μου έχουν συμβεί κατά καιρούς. Κάποιες τυχαίες, και κάποιες επί τούτου για να έχουμε να λέμε. Μια που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν όταν μετά από ένα ξέφρενο γλέντι, και πολύ ποτό, κατάφερα να πείσω μια ξανθιά ύπαρξη να με ακολουθήσει στο διαμέρισμά μου. Πολύ όμορφη και εντυπωσιακή, ανυπομονούσα να προχωρήσουμε στο δια ταύτα, όταν όμως ξάπλωσε στο κρεβάτι, έβγαλε από μέσα της, τη γυναίκα-αστερία. Έβγαλε τα ρούχα της και ξάπλωσε με πόδια και χέρια ορθάνοιχτα λες και ετοιμαζόταν για θυσία σε κάποιον αρχαίο θεό. Δεν κούνησε ούτε το μικρό της δάχτυλο, απλώς και μόνο για να μπορώ να πω ότι συμμετέχει κάπως στη φάση. Μόνο κάπου-κάπου την ώρα της πράξης, έβγαζε κανέναν βογγητό, μάλλον για να δηλώσει ότι είναι ακόμη ξύπνια. Όπως ήταν φυσικό εκνευρίστηκα, σταμάτησα, και σε στάση doggy style άρχισα να ουρλιάζω σαν λύκος από πάνω της, πολύ απλά γιατί είχα βαρεθεί αφόρητα. Εννοείται πώς μόλις τελείωσε αυτή η φαρσοκωμωδία, τα μάζεψε και έφυγε το ίδιο βράδυ, χωρίς καν να με κοιτάξει».

Chris, 29 ετών


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ