Κομμωτήριο στο χωριό Κοράκου έχει waiting list τριών μηνών

Αν πάρεις τώρα τηλέφωνο για ραντεβού στο κομμωτήριο «Hair Wizz by Kyriakos», καλό είναι να ξέρεις πως θα μπορούν να σε βολέψουν σε περίπου ένα τρίμηνο.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφίες: Γιώργος Μιχαήλ

 

Δεν υπερβάλλουμε, πρόκειται ίσως για το κομμωτήριο με τη μεγαλύτερη λίστα αναμονής σε ολόκληρο το νησί.

Βρίσκεται στο χωριό Κοράκου, κοντά στην Κακοπετριά, και ο Κυριάκος που είναι ο ιδιοκτήτης του δεν προλαβαίνει να κουρεύει και χτενίζει.

Και παρόλο που το κομμωτήριο είναι σχετικά μικρό, εκεί δουλεύουν συνολικά 7 άτομα, λόγω ακριβώς της αυξημένης πελατείας.


Εξυπηρετώ κατά μέσο όρο 70 άτομα την ημέρα. Έχω πελάτισσες από όλες τις πόλεις της Κύπρου.




 

Ο λόγος που ο Κυριάκος αποφάσισε να ανοίξει το μαγαζί του στο χωριό από όπου κατάγεται και όχι στη Λευκωσία, για παράδειγμα, είναι όπως μας ισχυρίζεται ο ίδιος η έλλειψη ενός καλού κομμωτηρίου στην περιοχή.

«Στη Λευκωσία υπάρχουν αμέτρητα καλά κομμωτήρια. Στο χωρίο μου όμως δεν υπήρχε ένας τέτοιος χώρος».

 



 

Όταν ρωτήσαμε να μας πει ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, ο ίδιος μας είπε πως δεν γνωρίζει με σιγουριά. «Αρκετές κοπέλες μού λένε πως κουρεύω καλά και άλλες πως πετυχαίνω το χτένισμα και ιδιαίτερα τους κότσους».

Σύντομα, πάντως, το κομμωτήριο θα μεγαλώσει και θα προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες, όπως μασάζ, γυμναστήριο, περιποιήσεις μαλλιών και προσώπου.

 


Όσοι βρίσκονται στο κομμωτήριό μου χαλαρώνουν, καθώς προσφέρει μια εξαιρετική θέα με απέραντη πρασινάδα που εκτείνεται ως τη θάλασσα του Ξερού.


Οι τιμές του κομμωτηρίου είναι αρκετά λογικές, ισχυρίζεται τέλος ο Κυριάκος, σε σύγκριση με αλλά κομμωτήρια της πόλης.

Για ραντεβού: 22932677

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ