Η κυπριακή μπάντα «On Tour», έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο

5 χρόνια πριν, στην ίδια ακριβώς σκηνή που έγινε η αρχή για τους OnTour, επιστρέφουν για να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια τους, παρέα με φίλους, θαυμαστές και αγαπημένα πρόσωπα. 

 


Article featured image
Article featured image

Με το πέρασμα του χρόνου το σχήμα εξελίχθηκε, ωρίμασε, δοκιμάστηκε, πειραματίστηκε αλλά πάνω απ’ όλα, άντεξε στα κτυπήματα και στις δοκιμασίες που εμφανίστηκαν στον δρόμο του διαμορφώνοντας έτσι τον χαρακτήρα του. 

Κάνοντας συνεργασίες με κάποιους από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα της ελληνικής και κυπριακής μουσικής σκηνής, όπως Πάνο Μουζουράκη, Κίτρινα Ποδήλατα, Φίλιππο Πλιάτσικα, Γιάννη Μιλιώκα, Μπλε, Locomondo, Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Κατσιμίχα, Αντώνη Μιτζέλο, Γεωργία Νταγάκη, Αλέξανδρο Μίχο κ.α, το μέλλον μόνο λαμπρό μπορεί να διαφανεί για τους 6 αυτούς μουσικούς.

 



«5 χρόνια μετά και τώρα πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ, είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε αυτή τη σημαντική στιγμή μαζί σας. Γιατί χωρίς εσάς, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Εσείς μας δώσατε τη δύναμη και τη θέληση να προχωρήσουμε, να παλέψουμε και να πετύχουμε όλα αυτά».

Οι OnTour ανεβαίνουν στη σκηνή του DownTown Live στη Λευκωσία, φορτωμένοι με απίστευτη ενέργεια και δυναμισμό, παρουσιάζοντας κάτι διαφορετικό από όσα έχετε δει έως τώρα. Η βραδιά ξεκινάει με τους «Count Me In» και η νύχτα προβλέπεται εκρηκτική. 

 



 

Είσοδος: 6 ευρώ

Έναρξη προγράμματος: 23:30

Πληροφορίες και κρατήσεις: 96 973838,99 810011

 





*Για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας λόγω της αυξημένης ζήτησης παρακαλούμε όπως οι κρατήσεις γίνουν έγκαιρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ