Η αλήθεια της Θέκλας, μιας νεαρής κοπέλας από τη Λευκωσία

«Σήμερα οι μαθητές μου και εγώ παρουσιάζουμε την ιστορία της Θέκλας Νεοκλέους, μιας νεαρής κοπέλας με ακουστική αναπηρία, από τη Λευκωσία, που περνά τα δικά της μηνύματα στην κοινωνία».

 


Article featured image
Article featured image

Η φιλόλογος Μαρία Χατζημιχαήλ Πουλιάου, μαζί με τους μαθητές του Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας, Σώτια Ζορνά, Χρυσοβαλάντω Κυριάκου, Ελίνα Τοφή και Αλέξη Χαραλάμπους, παρουσιάζουν την τρίτη κατά σειρά συνέντευξη με ιστορίες συνανθρώπων μας οι οποίοι έχουν τη δύναμη να αφυπνίσουν την κυπριακή κοινωνία.

«Με μόνο κίνητρο την αγάπη και τη θέληση για προσφορά, παρουσιάζουμε μια ιστορία…» είχε γράψει πρόσφατα σε ένα από τα post της η νεαρή φιλόλογος, προλογίζοντας μια από τις όμορφες συνεντεύξεις τους.

Σε ότι αφορά στην ιστορία της Θέκλας, της νεαρής κοπέλας με ακουστική αναπηρία, από τη Λευκωσία, γράφουν σχετικά: «Η Θέκλα αποδεικνύει μέσα από το δικό της παράδειγμα πως τα κωφά άτομα μπορούν να προσφέρουν πολλά στην κοινωνία μας μέσα από τον χώρο εργασίας, φτάνει να τους δοθεί η ευκαιρία. Η αναπηρία τους δεν υφίσταται όταν το κράτος προνοεί για τα αυτονόητα...».

Άκουσε πιο κάτω την αλήθεια της Θέκλας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ