Ήξερες ότι η «Πλάκα» ήταν το πρώτο πακεταρισμένο παγωτό στην Κύπρο;

Η κλασική πλέον «Πλάκα-Choc Ice», που το 1952 κυκλοφόρησε ως το πρώτο πακεταρισμένο παγωτό στην Κύπρο, αποτελεί μέχρι και σήμερα μια από τις αγαπημένες συνήθειες στο νησί.

 


Article featured image
Article featured image

65 χρόνια δημιουργίας και αγαπημένων γεύσεων συμπληρώνει φέτος η κυπριακή βιομηχανία παγωτού REGIS, συνεχίζοντας να δροσίζει και να γλυκαίνει τους καταναλωτές με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της.

Από την κλασική πλέον «Πλάκα-Choc Ice», που από το 1952 που κυκλοφόρησε ως το πρώτο πακεταρισμένο παγωτό στην Κύπρο και αποτελεί μέχρι και σήμερα μια από τις αγαπημένες επιλογές των καταναλωτών, μέχρι το Cono Agrino που ήταν το πρώτο συσκευασμένο παγωτό χωνάκι, η REGIS συνεχίζει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία παγωτο-λατρείας για μικρούς και μεγάλους!

Η REGIS, στα 65 χρόνια λειτουργίας της, κατάφερε να αναδείξει τον κλάδο του παγωτού στην Κύπρο και να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα brands του τόπου. Στις καινοτομίες της REGIS περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα τρίγωνα Happy Ice, τα παγωτά σωλήνα Push Up, το παγωτό 2 λίτρων QUATTRO, που είναι η μόνη συσκευασία με 4 διαφορετικές γεύσεις που κυκλοφορεί ακόμα και σήμερα στην Κύπρο, αλλά και μια πληθώρα επιλογών σε οικογενειακές συσκευασίες και multipacks.

Στα οικογενειακά ενός λίτρου η REGIS διαθέτει μια πλούσια γκάμα με 10 υπέροχες γεύσεις, για τους «κλασικούς» καταναλωτές, όπως βανίλια, σοκολάτα, μαστίχα, αλλά και για τους πιο «εναλλακτικούς», με γεύσεις όπως βανίλια με τερατσόμελο και μπανάνα με σιρόπι σοκολάτας. Με την ευκαιρία των γενεθλίων της, η REGIS έχει κυκλοφορήσει τα οικογενειακά παγωτά QUATTRO 2 λίτρων σε ειδική εορταστική τιμή.

 



 

Σε δηλώσεις της, η κα Λένα Πρωτοπαπά Πελίδη, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας, ανέφερε: «Η REGIS για 65 χρόνια τώρα γλυκαίνει και δροσίζει την Κύπρο μας με τα παγωτά της. Παρά τον συνεχή και σκληρό ανταγωνισμό, η REGIS εξακολουθεί να κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά του παγωτού, με τα κλασικά της προϊόντα, όπως η πλάκα Choc Ice και το χωνάκι Agrino, να είναι ανάμεσα στα bestsellers. Από τη δεκαετία του ’50, οι σταθερές μας αξίες καθοδηγούν την πορεία μας. Μια πορεία γεύσεων που τη μοιραζόμαστε μαζί με τους καταναλωτές και που θα κάνουμε το κάθε τι δυνατό για να συνεχίσει, γλυκά και δροσερά, για πολλές δεκαετίες ακόμα. Όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε μία σημαντική δύναμη στην αγορά του παγωτού, προσφέροντας πάντοτε αγνά και ποιοτικά προϊόντα. Το αυθεντικό, κυπριακό παγωτό REGIS που τόσο αγαπήσαμε».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ