Το νέο κομμάτι της Μαρίνας Σάττι είναι ότι πιο ευχάριστο έχεις ακούσει το τελευταίο διάστημα

Την γνωρίσαμε καλύτερα όταν διασκεύασε (εκπληκτικά) το παραδοσιακό κομμάτι «Θα σπάσω κούπες», αρχές του 2016, δίνοντας του μια ονειρική και πολύ φρέσκια πνοή.

 


Article featured image
Article featured image

Μια διασκευή η οποία έγινε viral και αγαπήθηκε όσο λίγες, τουλάχιστον τα τελευταία μουσικά χρόνια, με περισσότερες από 9,5 εκατομμύρια προβολές στο youtube και άλλες τόσες χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Θα σπάσω κούπες», σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στη CITY και τον Μιχάλη Μιχαηλίδη, η Μαρίνα Σάττι μεταξύ άλλων τόνισε πως παρόλη την επιτυχία του κομματιού, δεν ήθελε ούτε να κινηθεί βιαστικά, ούτε να κάτι το οποίο δεν θα την αντιπροσώπευε, «προτιμώ να βγει με ψυχραιμία το πράγμα και να με αντιπροσωπεύει και να είναι κάτι που μου αρέσει, παρά να βιαστώ».

 

«Αν ο καθένας είχε το καθαρό μυαλό να διαβάσει τις ανάγκες του…»



Και το τήρησε, αφού ένα χρόνο και κάτι αργότερα, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το νέο της κομμάτι με τον τίτλο «Μάντισσα», και να το παρουσιάσει με ένα δροσερό, φρέσκο και πολύ όμορφο video clip, το οποίο μέσα από την απλότητα του, αποδεικνύει περίτρανα πως η επιτυχία δεν κρύβεται σε πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς, αλλά στην ουσία της ψυχής που δίνει ένας καλλιτέχνης στο κοινό του.



H «Μάντισσα» κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου και ήδη μετρά περισσότερες από 428.594 προβολές στο Youtube. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ