Ο Michael Phelps θα «τρέξει» απέναντι σε ένα λευκό καρχαρία [βίντεο]

Ο ολυμπιονίκης της κολύμβησης προετοιμάζεται για τον ίσως πιο ριψοκίνδυνο και δύσκολο αγώνα της καριέρας του και όλος ο κόσμος περιμένει να τον παρακολουθήσει.

 


Article featured image
Article featured image

Ο παγκοσμίου φήμης κολυμβητής δεν έχει μάθει να χάνει, και αυτό αποδεικνύεται από την εντυπωσιακή συλλογή του με χρυσά μετάλλια. Αυτή τη φορά όμως ο αντίπαλος που επέλεξε, είναι σχεδόν δεδομένο ότι είναι πολύ πιο δυνατός απ’ αυτόν.

Στον αγώνα Phelps vs. Shark: Great White vs. Great Gold, ο Phelps θα «τρέξει» με αντίπαλο έναν λευκό καρχαρία. Μην φανταστείτε όμως ότι οι δύο αντίπαλοι θα βρίσκονται σε ευθείες γραμμές αγωνιστικής πισίνας και θα κολυμπάνε. Οι καρχαρίες δεν μπορούν να κατανοήσουν μια τέτοια διαδικασία, αφού ένας λευκός καρχαρίας το πιο πιθανόν είναι να κολυμπά ψάχνοντας το επόμενο του σνακ.

Παρόλα αυτά η εκπομπή του Discovery, θα προσπαθήσει να «αναγκάσει» τον λευκό καρχαρία να κολυμπήσει σε ευθεία των 100 μέτρων για να τον χρονομετρήσουν, και έπειτα ο Phelps θα κάνει το ίδιο σε ανοιχτά νερά και θα συγκρίνουν τους χρόνους τους. Το Discovery ακόμη δεν έχει αποκαλύψει πως ακριβώς θα το καταφέρουν αυτό.

Ήδη ο Phelps έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου, σε ένα «Σχολείο Καρχαρία» στο οποίο μαθαίνει για τα διάφορα είδη καρχαρία, παρατηρώντας παράλληλα το πως αντιδρούν στο φυσικό τους περιβάλλον. 

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ