Το βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο [και είναι αξεπέραστο]

Ανέβηκε μόλις πριν μερικές ώρες στις 23/8 και ήδη μετράει περισσότερες από 21 χιλιάδες views ενώ τα σχόλια και τα share στη σελίδα «Ena Kanape Offside» που το ανέβασε αρχικά, ρέουν σαν γάργαρο νερό.

 


Article featured image
Article featured image

Ήδη από χθες το βράδυ διάφοροι φίλοι και γνωστοί μάς το έχουν στείλει για να το δούμε και να «κλάψουμε», όπως χαρακτηριστικά μας είπαν, από το γέλιο. Και φυσικά το είδαμε και η πραγματικότητα ξεπέρασε κατά πολύ αυτό που είχαμε φανταστεί.

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Σταύρου Σιδερά στο Σίγμα το 1995 «Persona non Grata», με καλεσμένο τον τότε γνωστό ως «Κάρκα», ήταν η αφορμή για να πέσει το κυπριακό ίντερνετ.

Για να μπούμε λίγο στο κλίμα (πριν το ξαναδούμε), η συγκεκριμένη εκπομπή του Σταύρου Σιδερά η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία όπου παιζόταν, καταπιανόταν με μια ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούσαν την πολιτική (συνέντευξη Ραούφ Ντεκτάς), την κοινωνία, την καθημερινότητα κοκ.

Καλεσμένοι στην εκπομπή του λοιπόν δεν ήταν μόνο πολιτικά ή καλλιτεχνικά πρόσωπα, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που είχαν κάτι να πουν. Στη συγκεκριμένη εκπομπή καλεσμένος ήταν ο Κυριάκος ή «Κάρκας», ο οποίος υποστήριζε πως η ζωή του με τις γυναίκες, τα χαρτιά και την αστυνομία ακροβατούσε ανάμεσα σε ροή και καταδρομή.

Μια κυπριακή φιγούρα αξεπέραστη που στιγμάτισε γενιές και γενιές με το στιλ, τον τρόπο ζωής και φυσικά τον τρόπο σκέψης για το τι είναι παρανομία, τι ορθό και τι λάθος σε αυτή τη ζωή (όταν βεβαίως είσαι άντρας βαρύς και ασήκωτος). Δεν θα πούμε περισσότερα όμως γιατί θα το αδικήσουμε.  



Τα υπόλοιπα επί της οθόνης:

 

Για μεγαλύτερη απόλαυση παρακολουθείστε ολόκληρη την εκπομπή πιο κάτω: 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ