Ποια είναι η Ραμόνα του «My Style Rocks» που όλοι ασχολούνται μαζί της;

Ζούμε, ξανά, μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές.

 


Article featured image
Article featured image

Τα βάζει με όλους και με όλα. Δεν την νοιάζει αν απέναντί της έχει τους κριτές, τις συνδιαγωνιζόμενές της, την παρουσιάστρια, τον οπερατέρ, τον σκηνοθέτη, τον Θεό τον ίδιο.

Η Ραμόνα είναι η καλύτερη και αυτό το ξέρει πολύ καλά, δεν φταίει που οι άλλοι δεν μπορούν να το καταλάβουν. Άλλωστε δεν είναι καινούργια στο χώρο. Ασχολείται με το modeling από τα 15 της, συμμετείχε στα καλλιστεία των Playmate το 2007, και λίγο αργότερα έλαβε μέρος στο ριάλιτι «Next top model».

Στη ζωή μας μπήκε δυναμικά πριν λίγες εβδομάδες μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «My Style Rocks», που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ Ελλάδος και το ΣΙΓΜΑ, ως απλή διαγωνιζόμενη και ήδη έχει αναδειχθεί στην απόλυτη πρωταγωνίστρια του show.   

Η Ραμόνα Βλαντή, με καταγωγή από την Γεωργία, έχει το απόλυτο στιλ και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της γι’ αυτό. Σχεδόν σε όλα τα επεισόδια που έχουν προβληθεί έως σήμερα, έχει τσακωθεί, έχει φωνάξει, έχει παραπονεθεί, έχει κλάψει, έχει αδικηθεί και φυσικά όχι μόνο όταν κακή δέχεται κριτική για αυτήν, αλλά και όταν ακούει θετικά σχόλια για τις συμπαίκτριες της.

 

Πάρτε μια γερή γεύση πιο κάτω:

Το φαινόμενο – Ραμόνα, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην λατρευτεί σαν είδωλο από το twitter που σε κάθε επεισόδιο την αποθεώνει με ατάκες – φωτιά.

 












Στο αποψινό (6/10)  Gala επεισόδιο του «My Style Rock» στις 22:30 από το ΣΙΓΜΑ, οι διαγωνιζόμενες θα κληθούν να μας μεταφέρουν ενδυματολογικά στη δεκαετία του ’80 και είμαστε σίγουροι ποια διαγωνιζόμενη θα «κλέψει» τις εντυπώσεις και τα tweets.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ