Διάσημα μουστάκια πάνε για ξύρισμα στο Almyra

Ο μουσικός Τεύκρος Νεοκλέους και ο δρομέας Σταύρος Κακουρίδης στηρίζουν το Movember Cyprus.

 


Article featured image
Article featured image

Μαζί τους, φυσικά, και το προσωπικό των Thanos Hotels.

Την πρόσκληση-πρόκληση να ξυρίσουν τα μουστάκια τους αποδέχθηκαν ο γνωστός μουσικός Τεύκρος Νεοκλέους και ο γνωστός δρομέας και πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιoς Κυριακίδης», Σταύρος Κακουρίδης, συμμετέχοντας στην εκστρατεία Movember Cyprus 2017, την οποία στηρίζει και φέτος ο όμιλος Thanos Hotels.

Το ξύρισμα θα γίνει κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στις 15:30, στο ξενοδοχείο Almyra, στην Πάφο. Στην εκδήλωση  θα λάβουν μέρος και αρκετά μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας όπου άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον αντρικό καρκίνο και την ψυχική υγεία των αντρών. Η διεύθυνση και το προσωπικό του ομίλου Thanos Hotels έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή, διοργανώνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ο Τεύκρος Νεοκλέους, ο οποίος από το 2009 συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία Anassa, Almyra και Annabelle, δέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση να ξυρίσει το μουστάκι του, ενισχύοντας με το δικό του τρόπο την εκστρατεία πρόληψης του αντρικού καρκίνου.

Το διάσημο μουστάκι του… ηλικίας 35 ετών θα «θυσιάσει» και ο Σταύρος Κακουρίδης {…>>> διάβασε σχετικό άρθρο εδώ}, πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιoς Κυριακίδης» και διοργανωτής του Logicom Cyprus Marathon, συνδυάζοντάς το και με τις εκδηλώσεις για τα 30χρονα από το θάνατο του υπεραθλητή Στέλιου Κυριακίδη.

Στόχος είναι η συλλογή χρηματικού ποσού €3000 για ενίσχυση του Movember Foundation και του Europa Uomo Κύπρου. Η προσπάθεια για τη συλλογή του χρηματικού ποσού μπορεί να ενισχυθεί μέσω της αγοράς συλλεκτικών δώρων που διατίθενται προς πώληση στο ξενοδοχείο Almyra ή κάνοντας εισφορά στο λογαριασμό του Movember Cyprus CY46002001950000357023943757, BCYPCY2N με την περιγραφή Challenge Tefkros ή Shave Stavros.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Ξένια Κυριάκου, τμήμα πωλήσεων ΤΗΑΝΟS Hotels and Resorts, στο 26 888705 / sales@thanoshotels.com ή με τη Βερόνικα Νικολάου, ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας στο 22 441922 / vnicolaou@gnora.com

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ