Cock – End για το Δήμο Σωτήρας

Δεν άντεξε στις έντονες πιέσεις ο Δήμος Σωτήρας, υποκύπτοντας τελικά στις απειλές μερίδας πολιτών που επιθυμούσαν την ακύρωση της παράστασης.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, το Δημοτικό Συμβούλιο Σωτήρας, το οποίο συνεδρίαζε από τις 17:00 το απόγευμα σήμερα για να αποφασίσει σχετικά με το αν θα παιχτεί ή όχι η παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας, κατέληξε ομόφωνα πως για τη διαφύλαξη της τάξης και της ομαλότητας στον Δήμο και για αποφυγή οποιωνδήποτε δυσάρεστων περιστατικών που δεν αντιπροσωπεύουν την εικόνα του Δήμου, δεν επιθυμούν να πραγματοποιηθεί η παράσταση του ΘΟΚ στην περιοχή τους.

Σχετική επιστολή προς το. Δ.Σ. του ΘΟΚ με την απόφαση και αναλυτική ανακοίνωση θα σταλούν αύριο το πρωί. 

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη παράσταση του ΘΟΚ, δεν είχε προκαλέσει έως τώρα ουδεμία αντίδραση, παρά μόνο στον Δήμο Σωτήρας, όπου πολίτες κινητοποιήθηκαν, ζητώντας τη στήριξη και τη βοήθεια της Εκκλησίας για ν’ ακυρωθεί η συγκεκριμένη παράσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sigmalive, «κόκκινο πανί» για τους πολίτες που αντιδρούν, δεν αποτελεί μόνο η ιστορία του έργου, που βασίζεται στη σχέση δύο ομοφυλόφιλων ανδρών, αλλά και σε φωτογραφία με την οποία προωθείται το θεατρικό έργο, στην οποία απεικονίζονται δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες να φιλιούνται.

Η CITY επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του ΘΟΚ, κ. Γιάννη Τουμαζή, ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, αναφέροντάς μας ότι η επίσημη απάντηση από τον ΘΟΚ, θα δοθεί αύριο το πρωί με σχετική ανακοίνωση.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ