Οι 3 γνωστοί Κύπριοι που έχουν περάσει στην 4η φάση των casting για το Survivor 2

Ανάμεσά στους 8 Κύπριους που περνούν στην επόμενη φάση, είναι και 3 γνωστά άτομα στην κυπριακή τηλεόραση, οι οποίοι σαφέστατα βρίσκονται ένα βήμα πριν το μεγάλο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

 


Article featured image
Article featured image

Αρκετά άτομα από Κύπρο ταξίδεψαν εκτάκτως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα για την 3η φάση των casting για το 2ο Survivor, το οποίο αναμένεται με αγωνία, πολύ περισσότερο από το πρώτο θα λέγαμε μιας και ο πήχης από τον ΣΚΑΪ αλλά και το ΣΙΓΜΑ έχει ανέβει πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η CITY, από αυτούς, 8 άτομα κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για την επόμενη (4η) φάση των casting, εκ των οποίων και 3 αρκετά γνωστά στην κυπριακή τηλεόραση άτομα.

Ο λόγος για τον personal trainer Κυριάκο Πελεκάνο, την Ιωάννα Γιαννακού, μοντέλο και παρουσίαστρια που μεταξύ άλλων συμμετείχε στο The Voice, και τέλος, το μοντέλο και γυμναστή Γιώργο Χατζηνικοδήμου, ο οποίος συμμετείχε πέρσι στο Mr Cyprus του ΣΙΓΜΑ παίρνοντας τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού.

 



 

Και οι 8 Κύπριοι έχουν ήδη επιστρέψει στο νησί, ενώ αναμένουν νέο κάλεσμα από την παραγωγή για την επόμενη φάση των casting.

Προφανώς και διαγωνίζονται για μια θέση στην ομάδα των Μαχητών, ενώ σε σχέση με την ομάδα των Διασήμων, φήμες και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μια θέση έχει δοθεί ήδη στην τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα κάτι ακόμα.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως στο ελληνικό Survivor 2 έχει επιτευχθεί πανευρωπαϊκό ρεκόρ αιτήσεων σε ριάλιτι επιβίωσης, αφού έφθασε τις 60.000 αιτήσεις!

Σε ότι αφορά στην πρεμιέρα είναι πολύ κοντά, αφού αυτή, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Survivor 2 στο Facebook θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου, με 4 μέρες προβολής τη βδομάδα, ενώ στη συνέχεια θα προστεθεί άλλη μια μέρα προβολής!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ