Έρχεται ένα μοναδικό τουρνουά στην Κύπρο με τη σφραγίδα του Neymar Jr

Η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει στη Βραζιλία όπου θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε άλλες 60 και πλέον εθνικές πρωταθλήτριες, διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο, υπό το βλέμμα του Neymar Jr.

 


Article featured image
Article featured image

Το παγκόσμιο τουρνουά Neymar Jrs Five έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο!

Μια μοναδική στο είδος της διοργάνωση επισκέπτεται τον Απρίλιο την Κύπρο και δίνει την ευκαιρία σε μια ομάδα να κερδίσει ένα ταξίδι στη Βραζιλία και να γνωρίσει από κοντά τον Neymar Jr, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, παίζοντας ποδόσφαιρο 5x5 (Φούτσαλ), κόντρα σε 60 και πλέον εθνικές πρωταθλήτριες και διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο.

Το πρωτότυπο τουρνουά 5Χ5 Neymar Jr’s Five, που φέρει την υπογραφή του Βραζιλιάνου άσου, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, με τους προκριματικούς να διεξάγονται σε Λάρνακα, Λευκωσία και Λεμεσό, ενώ ο Εθνικός Τελικός θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα.

Οι εγγραφές για τις ομάδες ξεκίνησαν στο www.neymarjrsfive.com!

Πέρυσι, τα νούμερα ήταν εντυπωσιακά: περισσότεροι από 100.000 συμμετέχοντες από 53 χώρες, κυνήγησαν το όνειρο τους να ταξιδέψουν στη Βραζιλία, να παίξουν μπάλα εναντίον ομάδων από κάθε γωνιά του πλανήτη και φυσικά να γνωρίσουν από κοντά τον Βραζιλιάνο αστέρα του ποδοσφαίρου.

 

 

Φέτος, το τουρνουά του άσου της Paris Saint-Germain, θα ταξιδέψει σε περισσότερες από 60 χώρες, σε έξι ηπείρους και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ομάδες ανεξαρτήτου φύλου, από 5 εώς 7 ατόμα, ηλικίας 16 έως και 25 χρόνων ενώ υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής δύο παικτών ηλικίας άνω των 25 ετών σε κάθε ομάδα.

Πρόκειται για αγώνες 5x5 χωρίς τερματοφύλακα και πρωτότυπους κανονισμούς. Κάθε φορά που μία ομάδα βάζει γκολ, η αντίπαλη χάνει ένα παίκτη, μέχρι είτε να αποκλειστούν όλοι οι παίκτες, ή να περάσουν τα 10 λεπτά παιχνιδιού. Οι Κύπριοι που θα κερδίσουν στον Εθνικό Τελικό, θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία με όλα τα έξοδα πληρωμένα για τον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Instituto Projeto Neymar Jr, στη πόλη Praia Grande, στις 21 Ιουλίου 2018.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω να αυξάνονται οι χώρες που παίρνουν μέρος, ο αριθμός των συμμετεχόντων αλλά και οι ομάδες. Πρόκειται για ένα μαζικό τουρνουά αλλά μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Αν το καλοσκεφτείς, συμμετέχουν περισσότερες χώρες από τις 32 του φετινού Μουντιάλ. Είναι απίστευτο να βλέπεις ότι ανήκεις σε ένα κοινό σκοπό -με κοινό παρονομαστή το πάθος για το ποδόσφαιρο- που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο» σχολιάζει ο εμπνευστής του τουρνουά, Neymar Jr.

 

 

Το πρόγραμμα των προκριματικών:

1ος προκριματικός Λάρνακας & Αμμοχώστου: Κυριακή 15 Απριλίου, 09:00 – 17:00

L.F.C. - Livadia Futsal Club, Λιβάδια, Λάρνακα



2ος προκριματικός Λευκωσίας: Κυριακή, 22 Απριλίου, 09:00 – 17:00

CITY FIELDS, 113 Ιωσήφ Χ”Ιωσήφ, Περιοχή Σταυρού, Στρόβολος, Λευκωσία



3ος προκριματικός Λεμεσού & Πάφου: Κυριακή, 29 Απριλίου, 09:00 – 17:00

PREMIER MINI FOOTBALL (TAVELAS), Αγίας Παρασκευής, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός

 

* Ο Παγκύπριος Τελικός θα διεξαχθεί την 1η Μαίου 2018, στη Λευκωσία (περισσότερες πληροφορίες σε επόμενη φάση).

 

 

ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ NEYMAR JR!

O Neymar Da Silva Santos Junior ή αλλιώς Neymar Jr, σε συνεργασία με τη Red Bull, σου δίνουν παράλληλα την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια από τις δύο διαθέσιμες θέσεις στην ομάδα του για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Βραζιλία. Η μια θέση αφορά παίκτη και η άλλη ένα μέλος του crew (υποστηρικτικό προσωπικό). Εάν θέλεις να διεκδικήσεις μια θέση στην ομάδα του Neymar Jr δεν έχεις παρά να ποστάρεις στο Instagram μια φωτογραφία, βίντεο ή boomerang, χρησιμοποιώντας το #Neymarjrsteam, δείχνοντας τις δεξιότητές σου στο ποδόσφαιρο ή σε οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς πως θα ήσουν χρήσιμος στον Neymar Jr κατά την διάρκεια του τελικού.

Ο διαγωνισμός  ισχύει από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και τις 24 Ιουνίου 2018 και κάθε μήνα δύο τυχεροί θα περνάνε στην τελική φάση όπου ο Neymar Jr και οι φίλοι του θα αποφασίσουν  τους δύο από τους 12 συνολικά φιναλίστ, που θα συμπληρώσουν την ομάδα του στο Παγκόσμιο τελικό.

Πηγή έμπνευσης μπορεί να αποτελέσει η ειδική συσκευασία (limited edition) του Red Bull® Energy Drink που κυκλοφορεί ήδη στην κυπριακή αγορά και απεικονίζει το Neymar Jr σε δύο χαρακτηριστικές του κινήσεις.

 

 

Λίγα λόγια για το Instituto Projeto Neymar Jr:

Το Instituto Projeto Neymar Jr άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος «FutbolNet» στην Βραζιλία σε συνεργασία με την FC Barcelona. Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης.

 

 

Για εγγραφές, όλα τα updates και περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.neymarjrsteam.com.

To Neymar Jr’s Five τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και υποστηρίζουν οι υπεραγορές METRO και το KINX Esports Arena.

Χορηγoί επικοινωνίας: «CΙΤΥ» και «SIGMALIVE SPORTS»

#neymarjrsfive


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ