Ποιος θα παρουσιάσει τη Γιουροβίζιον αλά κυπριακά το 2019

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη στη Λισαβόνα, με την Ελένη Φουρέιρα να παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να βάλει «φώκον» στην  Altice Arena, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Αχιλλέας Ρότας έμαθε όλα όσα θες να ξέρεις για τις συζητήσεις-μαγείρεμα που γίνεται σε σχέση με το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής της Γιουροβίζιον όταν και εφόσον η Κύπρος θα φιλοξενήσει το μεγάλο αυτό μουσικό θεσμό.

 


Article featured image
Article featured image

Αφού καταλήξαμε με το πιο πιθανό location (δες σχετικό άρθρο παρακάτω), ή έστω με τα πιο πιθανά locations (δες και πάλι σχετικό άρθρο παρακάτω), αφού συζητήσαμε τα «χωρκατιλλίκια» που θα κάνουμε εάν και εφόσον κερδίσουμε (σχετικό άρθρο παρακάτω), μένει να δούμε ποιος θα παρουσιάζει.

Το ΡΙΚ, πάντως, ειδικά μετά τη συγκλονιστική δήλωση του Υπουργού Οικονομκων, ότι μόλις έλθει η νίκη θα ανοίξει τα ταμεία του Κράτους -στην αρχαιότητα έριχναν απλώς τα τείχη- αποφάσισε να βρει ό,τι καλύτερο ώστε εκείνη τη βραδιά να μαγέψουμε τα εκατομμύρια των θεατών και να αποφύγουμε το κράξιμο που έφαγαν οι Πορτογάλοι φέτος.

 

Πάτησε στις φωτογραφίες για να δεις τα άρθρα:

Με το επικρατέστερο location για τη διοργάνωση το 2019...

 

Με τα πιθανά locations...

 

Με τα «χωρκατιλλίκια» που θα κάνουμε εάν και εφόσον κερδίσουμε...

 

Μάθε τώρα ποιος θα είναι ο παρουσιαστής...

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το κρατικό κανάλι προσέγγισε πρώτα την Ειρήνη Χαραλαμπίδου -παλιά καραβάνα από τον καιρό του «Ευχάριστου» Σαββατόβραδου- για να παρουσιάσει τη λαμπερή βραδιά, τυλιγμένη μάλιστα με τον κούφο με τον οποίο φωτογραφήθηκε κάποτε. Ο κούφος βρέθηκε, συμφώνησε να αγκαλιάσει και πάλι την Ειρήνη για χάρη της Γιουροβίζιον, πλην όμως υπήρξαν αντιδράσεις εκ μέρους των φιλόζωων αλλά και του κόμματος ενάντια στην κακοποίηση βόα και κροταλία, οπότε η ιδέα εγκαταλείφθηκε.



Από παλιά φωτογράφιση στο DownTown

 

Στη συνέχεια, οι ρικάδες ήλθαν σε επαφή με την Ελίτα, με το σκεπτικό ότι η νίκη μας ήταν ένα θαύμα, και η μόνη που μπορεί να χειριστεί θαύματα είναι η Ελίτα, η οποία ως γνωστόν έχει παρουσιάσει πέραν των 230, ενώ συχνά έβγαλε στον αέρα και Αγίους έτσι ώστε να γίνει το θαύμα σε ζωντανή μετάδοση! Η Ελίτα αρνήθηκε ευγενικά, αλλά θυμήθηκε μια προφητεία που της είχε πει ο Παΐσιος και με χαρά μας την ανέφερε. «Θα είναι σαν να έχετε κερδίσει, αλλά θα έχετε χάσει». Η ερμηνεία είναι ότι «θα έχετε κερδίσει ένα βραβειούι, αλλά θα χάσετε εκατομμύρια για να διοργανώσετε το ευρωπαϊκό παναΰριν στην Κύπρο!».

 

Τρίτος στη σειρά ο Μιχάλης Χατζήμιχαηλ, γκεστ σταρ της Παραδοσιακής Βραδιάς. Από κάποιους κρίθηκε ως ο καταλληλότερος, αφού, μετά τον σάλο που προκλήθηκε φέτος από τα αλβανικά γονίδια της Φουρέιρα, του χρόνου αποφασίστηκε να πάμε με καθαρόαιμα Κυπραίο παρουσιαστή και τραγουδιστή, ενώ θα διαγωνιστούμε με τσιαττιστό, διότι πάνω απ’ όλα είναι η εθνική μας ταυτότητα και κληρονομιά και επίσης... φακ λότζικ! Ο Μιχάλης τελικά απάντησε αρνητικά διότι εκείνη τη μέρα έχει κλείσει να πάει σε γάμο ως λαουτάρης!

 

Κώλυμα δήλωσε και η Αλεξία Αναστασίου, από το «Σαν την Κύπρον εν έσιει» αφού εκείνες τις μέρες θα βρίσκεται στην Αλβανία για να παρουσιάσει την εκπομπή της και τις ομορφιές της Κύπρου μας στο αλβανικό ραδιόφωνο! Να σημειωθεί εδώ πως, αρχικά την είχαν καλέσει να εμφανιστεί στην τηλεόραση αλλά της το ακύρωσαν όταν την είδαν να σχηματίζει με τα χέρια της το πεζούνι από την κυπριακή σημαία.

 

Μετά από τόσες ακυρώσεις, καταλαβαίνετε τον λόγο που τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν κλήρο στο ΡΙΚ! Και, ναι, όπως όλοι θα φανταστήκατε, ο κλήρος έπεσε στον άνθρωπο που ζει και αναπνέει για τη Γιουροβίζιον, τον άνθρωπο που ξέρει να λέει «12 πόντοι» σε 20 διαφορετικές γλώσσες, τον Λουκά Χάματσο. Αυτός, σαν έτοιμος από παλιά, εμφανίσθηκε ήδη με το outfit που έχει ράψει ειδικά για την εκδήλωση. Ένα outfit που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Ισπανό ταυρομάχο και ταξιτζή της Αγίας Νάπας!

 

*Όλα όσα αναφέρονται πιο πάνω είναι προϊόν φαντασίας και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγατικότητα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ