΄Ενα κίτρινο container σε προσκαλεί να ζήσεις την πιο #untaggable εμπειρία!

Γιατί κάθε τι που κάνεις, πρέπει να του βάζεις ταμπέλα; Σπάσε τους κανόνες και έλα να ζήσεις την πιο #untaggable εμπειρία, το τριήμερο 26 με 28 Μαΐου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό, παρέα με το untaggable Audi Q2.

 


Article featured image
Article featured image

Εκεί, θα συναντήσεις το κίτρινο container του Audi Q2 που θα σε οδηγήσει στην πιο συναρπαστική εμπειρία που θα θες να κάνεις tag ξανά και ξανά. Άλλωστε, λίγα πράγματα είναι αυτά, που αξίζουν να τα taggάρεις! Το untaggable Audi Q2 είναι σίγουρα ένα από αυτά. Είσαι έτοιμος να ζήσεις από κοντά μια διαδρομή σε ένα διαφορετικό κόσμο που θα αντικατοπτρίζει πόσο μοναδικός είσαι μέσα σε αυτό το σύμπαν;

Για ακόμα μια φορά το Audi Q2 δημιουργεί ένα ανατρεπτικό event για να επικοινωνήσει με τον κάθε ένα ξεχωριστά που θεωρεί τον εαυτό του #untaggable ότι όποιος κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις είσαι πάντα τόσο μοναδικός, όπως και το ίδιο το αυτοκίνητο. Συνδεδεμένο με ό,τι πιο τελευταίο trend κυκλοφορεί σε μουσική, κινηματογράφο, τέχνες, social media, digital lovers, αλλά και σε θέματα τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και συστημάτων ασφάλειας στην αυτοκίνηση, έρχεται να δηλώσει τη δική του επανάσταση ως το πιο μοναδικό compact SUV σε μια κατηγορία που παίζει χωρίς αντίπαλο.

Για να ενημερώνεσαι για το κίτρινο container ακολούθησε τις σελίδες της Audi Cyprus στο Facebook ή στο Instagram @audi_cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ