Ο ΠτΔ δέχθηκε την Ελένη Φουρέιρα στο Προεδρικό

Μόλις τώρα ενημερωθήκαμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018, στο Προεδρικό Μέγαρο.

 


Article featured image
Article featured image

Η αλήθεια είναι πως η είδηση μάς βρήκε απροετοίμαστους, πλην όμως οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της CITY δεν θα μπορούσαν να μην συλλέξουν πρώτοι τις πληροφορίες για το τι πραγματικά συνέβηκε εκεί μέσα.

 

Πιο κάτω, 10+1 πράγματα που έγιναν στο Προεδρικό, σήμερα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Ελένης Φουρέιρα:

 


  1. Περιμετρικά του προεδρικού τοποθετήθηκαν δάδες -δεν χρειάζεται να πούμε γιατί.

 


  1. Δύο μοντέλα που βρίσκονταν στην είσοδο του Προεδρικού, με την άφιξη της Ελένης στο σημείο άφησαν ελεύθερα δύο περιστέρια -ή μάλλον ένα περιστέρι και έναν αετό.

 

 


  1. Όλες οι κοπέλες στο Γραφείο του Προέδρου είχαν μπούκλες τα μαλλιά τους, τιμής ένεκεν.

 


  1. Η κυρία Άντρη, ειδικά για την επίσκεψη, έχει παραγγείλει μια sur mesure ολόσωμη φόρμα by Βρεττός Βρεττάκος, στα χρώματα της φόρμας που φόρεσε η Φουρέιρα στη Λισαβόνα, την οποία και φόρεσε.

 

 


  1. Και τα 45 τζάκια του Προεδρικού ήταν αναμμένα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης, έστω κι αν σήμερα, έξω είναι 40 βαθμοί -και καίει το κορμί.

 


  1. Όλα τα ringtone στα κινητά των αντρών της φρουράς είχαν εναρμονιστεί με το theme της επίσκεψης, οπότε δεν χρειάζεται να πούμε ποιο σκοπό θα έπαιζαν… Ah yeah, ah yeah, ah yeah, Yeah ah yeah ah yeah, Fuego.

 

 


  1. Ήταν Δευτέρα αλλά έμοιαζε με Τσικνοπέμπτη, αφού στους κήπους του Προεδρικού άναψαν φουκούδες (πολλές φουκούδες) ειδικά για το γεύμα με το οποίο ο ΠτΔ δεξιώθηκε τους καλεσμένους του.

 

 


  1. Μετά την αξεπέραστη ερμηνεία με τραγούδι του Χατζιή, αυτή τη φορά ο Νίκος Αναστασιάδης, με τη συνοδεία πιάνου (στο πολύ σπάνιο και ακριβό πιάνο του Προεδρικού) ερμήνευσε «πες τι κοι… τι κοιτάς, έλα χάρισέ μου λόγια της φωτιάς, πες τι κοι… τι κοιτάς, μη κολλάς».

 

 


  1. Φεύγοντας, ο Πρόεδρος της χάρισε μια εκκλησία φτιαγμένη από σπίρτα -για λόγους ευνόητους-, η οποία μέχρι σήμερα βρισκόταν στην Οικία του Προεδρικού Μεγάρου.

 


  1. Φήμες ότι ο Χάρης Γεωργιάδης είχε παραδώσει στον ΠτΔ -και ότι αυτός με τη σειρά του την έδειξε στη Φουρέιρα- τη μακέτα του σταδίου το οποίο θα φιλοξενήσει τη Eurovision το 2019 (αν τελικά η Ευρώπη σαμποτάρει το Ισραήλ), εξετάζονται ως αναληθείς.

 

    11. Φήμες είναι και όσα ακούστηκαν ότι ειδικά για την επίσκεψη θα τεθούν εκ νέου σε λειτουργία τα κανόνια που βρίσκονται στην είσοδο, ρίχνοντας αβολίδωτα βλήματα... Τα βλήματα ήταν με πραγματικά πυρά.

 

 

 

* Διευκρίνιση: Το πιο πάνω κείμενο αποτελεί προϊόν φαντασίας (πλην της εν λόγω φωτογραφίας που είναι η μοναδική αληθινή εικόνα από την επίσκεψη).

 

Φωτογραφίες: Γιώργος Μιχαήλ

Όλες οι πιο πάνω φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας παλαιότερης επίσκεψής μας στα ενδότερα του Προεδρικού Μεγάρου [δείτε σχετικό άρθρο εδώ: https://goo.gl/WJRJFj]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ