Μια όμορφη γιορτή από μια όμορφη γειτονιά!

Article featured image
Article featured image

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας της Γειτονιάς των Αγίων Ομολογητών διοργανώνει και φέτος, για συνεχή χρονιά, τη «Γιορτή της Γειτονιάς».

 

Σκοπός είναι να δώσει στους κατοίκους της πανέμορφης περιοχής των παλιών Αγίων Ομολογητών αλλά και σε όλους όσοι θα παραβρεθούν στην εκδήλωση, τη δυνατότητα να γνωριστούν καλύτερα, να μιλήσουν, να γελάσουν, να φάνε να πιούνε και να διασκεδάσουν! Να σπάσει ο πάγος ρε παιδί μου…

Ή μήπως εσύ έχεις τις καλύτερες σχέσεις με τον γείτονά σου και δεν έχεις ανάγκη από τέτοιες ωραίες πρωτοβουλίες για να αναθερμάνετε τη σχέση σας ή έστω να έρθετε πιο κοντά, να έχετε μια πιο ανθρώπινη και ουσιαστική επαφή;

Σκοπός τέτοιων εκδηλώσεων είναι η προώθηση του πνεύματος αλληλεγγύης, συνεργασίας, εθελοντισμού και αλληλεπίδρασης μεταξύ των κατοίκων στις γειτονιές της πόλης. Εξ ου και ο Δήμος Λευκωσίας συνεχίζει και φέτος να στηρίζει τις γιορτινές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις διάφορες γειτονιές της πρωτεύουσας, όπως καλή ώρα η συγκεκριμένη.

Σύντομα, θα ακολουθήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις και σε άλλες γειτονιές της πρωτεύουσας.

Σε ότι αφορά στη «Γιορτή της Γειτονιάς» των Αγίων Ομολογητών, να πούμε πως γίνεται για τρίτη συνεχή χρόνια που γίνεται και ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων διαγωνισμός ταβλιού, ανταλλαγή αντικειμένων και βιβλίων, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί και άλλοι χοροί, κυνήγι θησαυρού, θα γίνονται βόλτες με ποδήλατα, skate boards, πατίνια, όπως επίσης και άλλα ωραία πράγματα.

«Γιορτή της Γειτονιάς» Παρασκευή 13 Ιουνίου, Πλατεία Αγίων Ομολογητών, «Πλάτανος», Λευκωσία, 19.30-22.00. Πληρ. 22256782.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ