«Εγώ και τα αδέλφια μου είμαστε Ελληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει»

Ο Greek Freak λέει «Άντε Γεια» στους απανταχού Τσουκαλάδες με μία ανάρτησή του στο Instagram.

 


Article featured image
Article featured image

Είτε ασχολείσαι με τα sports είτε όχι, σίγουρα θα έχεις πάρει χαμπάρι το χαμό που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες επί ελλαδικού εδάφους, μετά τις δηλώσεις του γνωστού Ολυμπιακού Τάκη Τσουκαλά, όταν μετά την ήττα της ομάδας τους στο μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό, αποκάλεσε «πίθηκο» τον Θανάση Αντετοκούνμπο (αδελφό Γιάννη), σε ένα από τα γνωστά του παραληρήματα. Μόνο που το ρατσιστικό ατόπημα του mr «Αντε Γεια» αυτή τη φορά όχι μόνο δεν πέρας στα ψιλά, αλλά πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης να βρίσκεται πλέον ενώπιων δικαστηρίου και ΕΣΡ για τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής του.

Αποτέλεσμα εικόνας για τάκης τσουκαλάς πίθηκος

Η έκταση που πήρε το ζήτημα δεν θα μπορούσε να αφήσει να ανεπηρέαστο τον άσσο τον Bucks Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πήρε θέση μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας μερικά πράγματα που μάλλον κάποιοι επιδεικτικά επιμένουν να ξεχνούν.

 




 


 

 


 



 


Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας. @thanasis_ante43 #MoreThanAnAthlete

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on




 







«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατούσα την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ