Εγώ ξέρω για το… «Λόλα» [που ανοίγει απόψε]

Article featured image
Article featured image

Ναι, στη Λευκωσία τελευταία ξεφυτρώνουν πολλά νέα στέκια -και είναι όλα τους ωραία! Για ποτό, για φαγητό, για χαλάρωση και διασκέδαση! Όπως και αυτό που ανοίγει τις πόρτες του σήμερα στις 18.00.

Πρόκειται για ένα νέο μπαράκι, με το όνομα «Λόλα», που φιλοδοξεί -και έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία- να γίνει το νέο hot spot της πρωτεύουσας! Ο χώρος είναι πολύ γουστόζικος, το κλασικό δένει αρμονικά με το μοντέρνο, με τα χρώματα που κυριαρχούν να είναι το γκρίζο και το κόκκινο!

Μεγάλη ποικιλία κρασιών από τον κυπριακό, τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα σερβίρονται σε μπουκάλι και ποτήρι, ενθαρρύνοντάς μας να εξετάσουμε και να αξιολογήσουμε τα διάφορα κρασιά -είτε είμαστε αρχάριοι στην οινογνωσία είτε όχι- ενώ δεν «σνομπάρει» άλλα ποτά όπως τα κοκτέιλ -στο μενού του από ό,τι μάθαμε θα περιλαμβάνει μάλιστα και 3 signature cocktails που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

Το κρασί και, γιατί όχι, το ποτό σας τα συνοδεύετε με κρύα πιάτα, όπως πιατέλες τυριών (το οποίο θα υπάρχει σταθερά στο μενού), καθώς και το πιάτο ημέρας (που θα αλλάζει καθημερινά). Σήμερα, για παράδειγμα, στο opening του μαγαζιού, το πιάτο ημέρας θα είναι γαρίδες με κινόα και μπιφτέκια με σαλάτα.

Το μαγαζί που βρίσκεται στη γωνία των οδών Στασάνδρου και Ήρας 10Α, θα είναι ανοικτό καθημερινά, από τις 18.00 μέχρι αργά το βράδυ. Πληροφορίες 22422412.

Το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε καλές δουλειές!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ