Μια αφελής απάντηση στο πλαίσιο μιας πολύ πιο αφελούς ψυχαγωγίας

Article featured image
Article featured image

Viral στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αλλά και σε ειδησεογραφικά σάιτ σε Κύπρο και Ελλάδα έχει γίνει από χθες το βράδυ η ατυχής απάντηση κοπέλας που συμμετέχει σε κυπριακά καλλιστεία.

Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε σε κάποιο φίλο της αν μάθαινε πως είναι φορέας του Έιτς, προφανώς μη αντιλαμβανόμενη τον όρο «φορέας», η κοπέλα απάντησε άστοχα πως «θα ενθουσιαζόταν, θα του έδινε τα συγχαρητήρια της και θα του έλεγε να το ξανακάνει».

Σήμερα, και μετά τον αναμενόμενο σάλο που ξέσπασε, η υποψήφια Σταρ ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχετική απάντηση, στην οποία ξεκαθαρίζει πως δεν κατανόησε την έννοια του όρου «φορέας» και αναφερόταν σε άτομα που βοηθούν συνανθρώπους μας που πάσχουν από Aids.

 



Εκτός όμως από την πράγματι προβληματική απάντηση της κοπέλας, πολύ πιο προβληματικό είναι αναντίλεκτα το όλο σύστημα της βιομηχανίας του θεάματος, όπου απλοί άνθρωποι εξευτελίζονται και διαπομπεύονται, στην αδίστακτη προσπάθεια για ψηλά ποσοστά τηλεθέασης και την προσφορά μιας πολύ πιο αφελούς από την απάντηση της κοπέλας «ψυχαγωγίας».

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ