Κλασικά κι αγαπημένα [στο Cyprus Classic Car Festival]

Article featured image
Article featured image

Την ερχόμενη Κυριακή, 12 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η δικοινοτική έκθεση κλασικού αυτοκινήτου «Cyprus Classic Car Festival», από τις 11.00 μέχρι τις 17.00, στην Τάφρο Μούλα (γήπεδο ποδοσφαίρου Cetinkaya), στη νεκρή ζώνη, απέναντι από το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλλας.

 

Την έκθεση διοργανώνουν δύο Λέσχες Κλασικού Αυτοκινήτου από την ελληνο-κυπριακή και τουρκο-κυπριακή κοινότητα, υπό την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) και του Τουρκοκυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου (KTTO).

Το «Cyprus Classic Car Festival» αναμένεται να φιλοξενήσει πέραν των 200 κλασικών αυτοκινήτων και από τις δύο κοινότητες, ενώ η ψήφος του κοινού θα αναδείξει «Το Καλύτερο Αυτοκίνητο της Έκθεσης».

Από την έκθεση δεν θα λείπουν η μουσική, οι δραστηριότητες για παιδιά, το φαγητό αλλά και το ποτό σε χαμηλές τιμές, ενώ όσοι παρευρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν εθελοντικά στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς “Hope for Children” και “SOS Children’s Village”.

Η τελετή βράβευσης για τους νικητές του διαγωνισμού θα γίνει στις 16.00.

Συνδιοργανωτής και υποστηρικτής της έκθεσης είναι «Το Σπίτι της Συνεργασίας», καθώς και οι Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης και Μεχμέτ Χαρμαντσί.

 

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε:

Ε/Κ: Με την γραμματέα της Λέσχης Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου κα Πωλίνα Λοϊζου στο 99529325.

Τ/Κ: Με τον γραμματέα του Τουρκοκυπριακού Συνδέσμου Κλασικών Αυτοκινήτων κ. Burcin Aliusta, 0533-855 77 99.




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ