Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων Κύπρου

Article featured image
Article featured image

Η ιππασία είναι άθλημα με εκατομμύρια πιστούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάθε λοιπόν πως κι εσύ μπορείς να ζήσεις από κοντά μοναδικές στιγμές στο Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων Κύπρου που θα διεξάγεται κάθε μήνα σε διάφορες εγκαταστάσεις των μελών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

 

Ως γνωστό η ιππασία είναι ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα. Η εφαρμογή ίδιων κανόνων αξιολόγησης και βαθμολόγησης ανδρών και γυναικών, καθώς επίσης και η επιβράβευση όχι μόνο του ιππέα ή της αμαζόνας αλλά και του αλόγου, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν την ιππασία ως ένα μοναδικό άθλημα.

Στις μέρες μας ο καθένας μπορεί να έρθει σε επαφή με το άλογο και να νιώσει αυτή τη σχέση συντροφικότητας και αγάπης που έχει περάσει στο DNA τόσο του ανθρώπου όσο και του αλόγου.

Στην Κύπρο υπάρχουν ακαδημίες σε όλες τις περιοχές, προσφέροντας μαθήματα ιππασίας για μεγάλους και μικρούς (από 5 ετών και άνω) με στόχο την εκμάθηση ιππασίας ή και την προσεχή ενασχόληση με την αθλητική ιππασία.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους επόμενους αγώνες αλλά και για το άθλημα στο τηλέφωνο 99687662.

Ενημερωτικά, ο αμέσως επόμενος (3ος) αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Νοεμβρίου.




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ