Το Legion Run επιστρέφει στην Κύπρο [Bigger, better, wetter]

Article featured image
Article featured image

Στο πρώτο Legion Run (2014) που έγινε στην Αραδίππου συμμετείχαν 4200 άτομα, ενώ το feedback από όλους ήταν εξαιρετικό, κυρίως για το fun της υπόθεσης.

 

Μετά από το κυπριακό Legion πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο διοργανωτή 4 ακόμα events σε Θεσσαλονίκη, Βουλγαρία, Βουδαπέστη, ενώ το τελευταίο έγινε πρόσφατα στην Αθήνα.

Είμαστε σίγουροι ότι η επικείμενη διοργάνωση στην Κύπρο θα είναι ακόμα καλύτερη, λόγω κυρίως της εμπειρίας που αποκόμισαν οι διοργανωτές, και ως εκ τούτου αναμένουμε ότι τα όποια μικρά λάθη θα διορθωθούν αλλά και ότι θα προκύψουν πολλές προσθήκες.

«Βελτιώνεται η οργάνωση, ενώ και η διαδρομή αλλάζει με πιο προκλητικά και πιο διασκεδαστικά εμπόδια, ενώ επίσης αλλάζουμε και location» μας ενημερώνει ο διοργανωτής. «Θα πάμε σε ένα σημείο που σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεσαι περισσότερο από μια ώρα για να έρθεις».

Πάντως, είτε δεν είχες λάβει μέρος στο προηγούμενο είτε ήσουν ανάμεσα στα 4200 άτομα που έτρεξαν, το μόνο σίγουρο είναι πως το επικείμενο Legion Run θα απέχει μακράν από τις όποιες προσδοκίες έχεις.

 



Τι εννοούμε; Πάρε μια γεύση από το πρόσφατο Legion Rung της Αθήνας και τα λέμε, πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Εξάλλου, το λένε ξεκάθαρα οι διοργανωτές: «Bigger, better, wetter».

Μην χάνεις καιρό. Μπες στο www.legionrun.com/cyprus και δήλωσε τώρα τη δική σου ομάδα.

 



Κι αν δεν είστε πολλοί κι αν δυσκολεύεστε λιγάκι να συμπληρώσετε ομάδα, οι διοργανωτές έχουν μεριμνήσει και γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, συνεργάζονται με διάφορα γυμναστήρια σε όλες τις πόλεις (ΕΔΩ θα βρεις πληροφορίες) τα οποία προπονούν ομάδες και για το Legion, οπότε εύκολα μπορείτε να ενσωματωθείτε σε αυτές!

Το Legion Run θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου σε σημείο που θα ανακοινωθεί σύντομα. Πληροφορίες 96780565, info@legionrun.com

 

Legion Run Cyprus 2015 A ENG from Legion Run on Vimeo.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ