Είναι τα Flirtmoji τα νέα σεξουαλικά υπονοούμενα;

Article featured image
Article featured image

Όχι φυσικά, είναι κάτι πολύ περισσότερο από σεξουαλικά υπονούμενα.

Η λέξη καυλαντίζω (ή καβλαντίζω) σύμφωνα με το slang.gr σημαίνει «συζητώ με κάποιον υποψήφιο ερωτικό σύντροφο, αφήνοντας συνεχώς υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου και περιστρέφοντας εν γένει την κουβέντα γύρω από το σεξ.

Κατά το καυλάντισμα (ουσ.), οι δύο (ή περισσότεροι) συνομιλητές έχουν σχεδόν ειλημμένη την απόφαση να συνευρεθούν σεξουαλικώς, ωστόσο οι αφροδισιακές ιδιότητες του, καθυστερούν προσωρινά τη συνεύρεση και προάγουν το διάλογο.

 

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, πλέον μπορεί κάποιος να καυλαντίζει κάνοντας χρήση:

1. κινητού τηλεφώνου (εκτός του μιλητού, με SMS/MMS)

2. ηλεκτρονικού υπολογιστή (instant messengers/IRC/e-mail κτλ)

 

Μπορεί να μην είναι η ακριβής μετάφραση και το «καυλάντισμα» να εμπεριέχει και ένα σωρό ακόμα υπονοούμενα, αλλά θα μπορούσε να είναι η απόδοση του αγγλικού «sexting», του ρήματος δηλαδή που δείχνει ότι ανταλλάσσεις μηνύματα με σκοπό το σεξ. Κι επειδή τα chat έχουν πάρει εδώ και χρόνια φωτιά και επειδή η νέα γενιά βαριέται και τη ζωή της, όχι μόνο να γράφει ολόκληρες φράσεις για να γίνει πιο εύκολο το καυλάντισμα χρησιμοποιούσε τα υπάρχοντα emojis (κάτι μπανάνες, κάτι μελιτζάνες που υπονοούσαν κάτι σεξουαλικό) αλλά όταν έφτανε στο σημείο να θέλει να πετάξει ένα συμβολάκι για να περιγράψει την σεξουαλική πράξη και άλλα τέτοια «βρόμικα», δεν είχε εναλλακτική. Έπρεπε να ξαναγυρίσει στις λέξεις και τις φράσεις και να αραδιάζει ολόκληρα κατεβατά που ξενέρωναν το καυλάντισμα.

Αυτά κάθισαν και σκέφτηκαν τέσσερις designers από την Καλιφόρνια και έφτιαξαν τα Flirtmoji, τα σύμβολα δηλαδή που θα σε βοηθήσουν να καυλαντίζεις… χωρίς  να πεις κουβέντα.

 



Το Flirtmoji είναι application. Διαλέγεις κατηγορία (έχει σχεδόν για όλες τις σεξουαλικές προτιμήσεις: Teen Dream, Toyland, Fetish 101, Hotel Suite, Party Time και BDSM), πληρώνεις με την κάρτα και κατεβάζεις σύμβολα που θα τα πετάς στο chat. Με αυτό τον τρόπο, το καυλάντισμα θα γίνει διαδικασία άψε-σβήσε.

Σίγουρα η νέα αυτή γλώσσα με τα σύμβολα θα εξαπλωθεί ραγδαία!

Δες μερικά από αυτά, με επεξηγήσεις:



Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας. Ή αλλιώς «στείλε μου μια φωτο με τα βυζιά σου».

 





Πάρε με τηλέφωνο να τα πούμε. Ή αλλιώς «Αν με ξαναπάρεις τηλέφωνο, θα πάρεις τα @@ια μου».

 



Ψάχνω τριχωτό που τον λένε ΝΤΙΞ. Άλλαξε όνομα, βάλε καφέ περούκες και τα ξαναλέμε.

 



Κανένα σχόλιο.

 



No comment.





Το σορτς σου χρειάζεται πλύσιμο.

 



Έχεις δει την ταινία Φράουλες και Σοκολάτα; Είχε πάρει και αργυρή Άρκτο.


[πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ