Κυκλοφορεί το Super Christmas The Album! [μέσω της κυριακάτικης Σημερινής]

Article featured image
Article featured image

Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή στο καλύτερο χριστουγεννιάτικο πακέτο της εφημερίδας «Η Σημερινή», σε 1η αποκλειστική κυκλοφορία, το Super Christmas Concert!

Ο Super FM, ο πρώτος μουσικός σταθμός της Κύπρου, διοργάνωσε την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου το Super Christmas Concert 2014, τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική γιορτή. Από το Στάδιο Ελευθερία - Τάσσος Παπαδόπουλος όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία πέρασαν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, με guest star τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι χριστουγεννιάτικες λοιπόν μελωδίες και τα κάλαντα που ερμήνευσαν στο Super Christmas Concert οι δημοφιλείς καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία συγκεντρώθηκαν σε ένα δίσκο. Ένα δίσκο με τη συμμετοχή των: Kings, Otherview, Γιώργου Γιαννιά, Στέλλας Καλλή, Μαρίας-Έλενας Κυριάκου, Χρήστου Μενιδιάτη, Γιώργου Παπαδόπουλου, Στέφανου “Doody” Χριστοφόρου, Γιώργου Τσαλίκης. Και… τη Νατάσα Θεοδωρίδου ως guest star.

Επίσης, συμμετέχει επίσης η Παιδική Χορωδία από το εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ τη Διεύθυνση Παραγωγής & την Καλλιτεχνική Επιμέλεια ανέλαβε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Βρες το αυτή την Κυριακή αποκλειστικά στο πακέτο της Σημερινής με μόνο 2 ευρώ επιπλέον! Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ραδιομαραθώνιο.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ