Είναι νέο, ωραίο και Oval

Τώρα που άρχισε σιγά-σιγά να ανοίγει ο καιρός, αρχίσαμε κι εμείς να κατηφορίζουμε προς το κέντρο της παλιάς Λευκωσίας. Κι εκεί ανακαλύψαμε το Oval.


Article featured image
Article featured image

Το Οval εδώ και λίγες ημέρες κοσμεί την παλιά Λευκωσία, σε ένα από τα χαρακτηριστικότερα σημεία της πόλης, κι αυτό γιατί βρίσκεται στο σημείο όπου ενώνονται δύο γωνιές σε σχήμα οβάλ! Γεγονός που του χάρισε και το όνομά του.

Στην Αριστοκύπρου και Αισχύλου γωνία, λοιπόν, το νέο all day μαγαζί λειτουργεί ως coffee & wine bar. Οπότε εδώ μπορείς κάλλιστα να απολαύσεις τον πρωινό σου καφέ, σε ένα όμορφο μέρος με σπάνια κομμάτια τέχνης και παρεΐστικη ατμόσφαιρα που σου δημιουργεί αισθήματα οικειότητας. Εξάλλου δεν θα μπορούσες να μη νιώσεις οικεία σε ένα χώρο με φιλικούς ανθρώπους και άψογη εξυπηρέτηση! Έτσι δεν είναι;

Το μεσημεράκι δε μπορείς εύκολα να απολαύσεις νόστιμα σάντουιτς με φρέσκους χυμούς. Το βράδυ πάλι το μαγαζί μετατρέπεται σε ένα wine bar που δίνει έμφαση στο καλό κρασί. Οπότε ο κόσμος μαζεύεται κοντά στο μπαρ, κουβεντιάζει, ακούει αγαπημένες μουσικές (κυρίως ξένες) και πίνει κι ένα-δυο ποτήρια κρασάκι (ντόπιο ή ξένο) παραπάνω! Μην παραλείψεις ωστόσο να δοκιμάσεις τα εύγευστα κοκτέιλ του, την μπίρα, το ούζο και τη ρετσίνα καθώς και τα κυπριακά παραδοσιακά ποτά όπως η κουμανταρία και η ζιβανία.

 

Το Oval διαθέτει και κουζίνα -μάλιστα!- η οποία θα σου φτιάξει τα απαραίτητα συνοδευτικά. Απλώς παράγγειλε 1 από τα 3 είδη platters σε 3 μεγέθη: προσεκτικά επιλεγμένων τυριών, εποχιακών φρούτων και charcuterie (συνδυασμός επιλεγμένων τυριών, φρούτων και αλλαντικών).

Σίγουραι το Oval θα γίνει και το δικό σου στέκι, μια και είναι νέο, ωραίο, all day και κατά καιρούς θα διοργανώνει και events παρακαλώ! Επισκέψου την επίσημη σελίδα του στο Facebook, για να μαθαίνεις περισσότερα!

(99827297) Αριστοκύπρου 20Α & Αισχύλου γωνία, Λευκωσία. Τρ-Κ 09.00-17.00 & Τετ-Κ 19.00-24.00.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ