Trip Temptation: στους 5 ελκυστικότερους προορισμούς στον κόσμο η Λεμεσός

Μετά το Trip Advisor και το CNN ΤRAVEL που ανέδειξαν τη Λεμεσό ως τρίτη ανάμεσα στους δέκα πιο ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς στον… κόσμο, μια νέα τιμητική κατάταξη ήρθε για την παραλιακή μας πόλη. Αυτήν τη φορά, τα ευχάριστα έρχονται από την ταξιδιωτική ιστοσελίδα Trip Temptation, η οποία κατατάσσει τη Λεμεσό ως έναν από τους 5 πιο τρέντυ προορισμούς για το 2015.

 


Article featured image
Article featured image

Τη θέση του ΚΟΤ πως η Λεμεσός δεν είναι τουριστικός προορισμός δεν φαίνεται να συμμερίζονται σε διεθνείς ταξιδιωτικούς, διαδικτυακούς οδηγούς.

«Από τα γνωστά πολιτιστικά μνημεία της Πάφου μέχρι τη ξέφρενη νυχτερινή ζωή της Αγίας Νάπας, η Κύπρος είναι μια κλασική επιλογή για διακοπές.

Αν δεν έχετε σκεφτεί, ωστόσο, και τη Λεμεσό, χάνετε. Πηγαίνετε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και απορροφήστε τον πλούσιο χαρακτήρα της. Θαυμάστε το μεσαιωνικό φρούριο και φανταστείτε τις άγριες μάχες που θα έγιναν εκεί στην ταραχώδη ιστορική πορεία του νησιού.

Επισκεφθείτε ακόμη το κοντινό Κυπριακό Μουσείου Κρασιού ή απολαύστε ένα χορταστικό πιάτο με μεζέδες σε μια ταβέρνα στο παλιό λιμάνι», γράφει χαρακτηριστικά το Trip Τempation.

Φωτογραφίες: Cyprus from Air

 

Oι υπόλοιποι τέσσερις προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείτε το 2015, σύμφωνα με το δημοσίευμα που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, είναι η Ao Nang στην Ταϊλάνδη, η Manaus στη Βραζιλία, η Naha στην Ιαπωνία και το Καζαν στη Ρωσία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ