Τι καταγγέλλουν οι λουόμενοι της παραλίας του Ρίκου

Λουόμενοι στην παραλία του Ρίκου στη Γεροσκήπου, καταγγέλλουν συνεχώς στο Δήμο ότι στη θαλάσσια περιοχή υπάρχουν λύματα.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με δηλώσεις των λουόμενων στο ΚΥΠΕ, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αυτό το θέαμα δεν συνάδει με τον πολιτισμό και την κουλτούρα της πόλης.

Χαρακτήρισαν την κατάσταση απαράδεκτη και κάλεσαν τις Τοπικές Αρχές, να μεριμνήσουν επί του θέματος.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου, Μιχάλη Παυλίδη, ο Δήμος ασχολήθηκε με το πρόβλημα σε πρόσφατη συνεδρία και αποφάσισε τον 24ωρο έλεγχο σκαφών αναψυχής από τη Λιμενική Αστυνομία και την Αρχή Λιμένων ώστε να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο ότι αφήνονται λύματα στο θαλάσσιο χώρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Κατσαρίδες και μύγες έκλεισαν το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο που έγινε γνωστό από τη σειρά «Sex and the City»

Article featured image

Σύγχρονες Τάσεις Υγιεινής Ζωής: Γιατί οι Εξειδικευμένοι Διατροφολόγοι και Διαιτολόγοι Είναι Πιο Απαραίτητοι από Ποτέ

Article featured image

Μια εικόνα από τη Γάζα που υπενθυμίζει ότι σε κάποια παιδιά στερήθηκε το δικαίωμα να είναι απλώς παιδιά