Μετά την Φρουτοπία... έρχεται το «Το Τρίο Του Porto Sueño»

Τον περασμένο Απρίλιο εκτυλίχθηκε κάτι πολύ ωραίο στην πρωτεύουσα, αφού παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε μορφή μουσικό-θεατρικής παράστασης, η «Φρουτοπία» του Τριβιζά.

 


Article featured image
Article featured image

Όσοι πέρασαν από τη Δημοτική Αγορά του Παλαιού Δημαρχείου στην παλιά Λευκωσία, έχουν σίγουρα να θυμούνται όμορφα πράγματα!

Και πάλι στην παλιά πόλη και πάλι σε ιδέα, σύλληψη και σκηνοθεσία του Μάριου Κακουλλή (την προηγούμενη φορά φυσικά ήταν και η Ειρήνη Ανδρονίκου στο πλευρό του, η οποία όμως τώρα θα περιοριστεί στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην παράσταση), θα απολαύσουμε «Το Τρίο Του Porto Sueño».

Μια μουσικoθεατρική παράσταση σε ρυθμούς swing, με έντονες αναφορές από την comic αισθητική, όπου τα όρια της φαντασίας και της πραγματικότητας μπερδεύονται. Ξετυλίγεται μπροστά μας μια ιστορία γεμάτη από χιούμορ, μυστήριο και τρυφερότητα, έχοντας ως αφορμή ένα πραγματικό γεγονός που απασχόλησε τις αρχές του 20ου αιώνα!

Ένα κοντραμπάσο, μια τρομπέτα, ένα σαξόφωνο και ένα πιάνο, ένα φλάουτο μαζί με τον ρυθμό των ντραμς, δημιουργούν ένα ευφάνταστο μουσικό ταξίδι στον κόσμο της swing μέσα από διασκευές γνωστών αγαπημένων τραγουδιών.

 

Η ιστορία

Στο Πόρτο Σουένιο. Στο λιμάνι του Ονείρου. Τρεις αδελφές. Χορεύουν, τραγουδούν. Γίνονται το θρυλικό Τρίο. Ένα μυστικό όμως κρύβεται στις αποσκευές τους και μια περιπέτεια ξεκινά. Σε αυτό το λιμάνι γνωρίζουν τον έρωτα, τη γοητεία της νύχτας, το παιχνίδι για τα χρήματα, την επιτυχία, την πτώση, την πείνα, αλλά πάνω από όλα το υλικό που είναι φτιαγμένα τα Όνειρα.

 



Οι συντελεστές

Ιδέα/Σύλληψη/Σκηνοθεσία: Μάριος Κακουλλής

Συγγραφή κειμένου: Μαρίνα Βρόντη, Βαλεντίνος Κόκκινος,

Διασκευές τραγουδιών / Mουσική διδασκαλία: Ελεoνώρα Ρούσου

Μουσικοί επί σκηνής: Στέλιος Γερασίμου (πιάνο), Λευτέρης Λευκάτης (ντραμς), Όμηρος Ανδρέου (κοντραμπάσο), Χρίστος Λοϊζίδης (τρομπέτα), Ελεoνώρα Ρούσου (φλάουτο), Γιαννής Μίνως (σαξόφωνο)

Xορογραφία: Έλενα Αντωνίου

Σκηνογραφία: Έλενα Τερέπεη

Κοστούμια: Ρέα Ολυμπίου

Videoart / animation: Γιώργος Αλεξάνδρου

Ήχος / φώτα: S.Y.STAGE

Photo by Harris Kyprianou

Hair desing by Shiqual

Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Πολυξένη Σάββα, Αντωνία Χαραλάμπους, Ειρήνη Ανδρονίκου, Ανδρέας Φυλακτού, Γιάννης Μίνως



Πρεμιέρα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

Κοσμικόν Κέντρο Αντωνάκης, παλιά Λευκωσία.

Παραστάσεις: 8, 9, 10, 12, 14, 16, 17 & 18 Οκτωβρίου

Ώρα 20.30

Πληρ. 96455810


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ