Καθαρίζουμε και φέτος την Κύπρο [Μαζί με 6000 εθελοντές]

Για ακόμη μια χρονιά το Let’s do it Cyprus, αναλαμβάνει να καθαρίσει την Κύπρο, απαλλάσοντας τις φυσικές περιοχές του τόπου από τα σκουπίδια.


Article featured image
Article featured image

Το Let ’ s do it Cyprus είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World, μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα που έχει οργανωθεί ποτέ στον κόσμο. Μια ιδέα που γεννήθηκε το 2008 στην Εσθονία, φτάνοντας σήμερα να μετρά συμμετοχές πέραν των 100 χωρών, ανάμεσα τους και η Κύπρος.

Στην Κύπρο η εκστρατεία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου,  διοργανώνεται από την ομάδα του Let’s do it Cyprus και την   Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου, η οποία έχει θέσει τη δράση αυτή υπό την αιγίδα της.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 6000 εθελοντές και ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά.

«Ευχαριστούμε τις τοπικές αρχές, τις περιβαλλοντικές και εθελοντικές οργανώσεις, τα τμήματα/υπηρεσίες του δημόσιου και ημιδημόσιου τομέα, τις επιχειρήσεις, τα πολιτικά κόμματα και όλους τους πολίτες που δήλωσαν ήδη τη συμμετοχή τους.

Στόχος μας είναι να έχουμε τη συμμετοχή όσο περισσότερων εθελοντών γίνεται, ώστε το μήνυμά μας να φτάσει σε ολόκληρη την Κύπρο και να ακουστεί ηχηρό σε όλο τον κόσμο μέσω του Let ’ s Do It World. Γι’ αυτό το λόγο χρειαζόμαστε τη βοήθεια και συμμετοχή ΟΛΩΝ για να καθαρίσουμε την Κύπρο σε μία μέρα και να τη διατηρήσουμε καθαρή για πάντα.»

Η συμμετοχή όλων μας είναι κομβική αφού ουσιαστικά η επιτυχία της εκστρατείας «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ» στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό και στην αγάπη όλων μας, για το περιβάλλον και την Κύπρο μας.

Δηλώστε συμμετοχή στο www.ldicyprus.org ή αποστέλλοντας τη δήλωση συμμετοχής σας με φαξ στο 22400176. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22400185/99377755, email: info@ ldicyprus.org


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ