Πήγαμε στο Saint Tropez με τις Βέσπα

Η κυπριακή αποστολή με τους λάτρεις των Βέσπα έφτασε ήδη στο VESPA WORLD DAYS 2016 στο Saint Tropez της Γαλλίας από την 1η Ιουνίου! 


Article featured image
Article featured image

Μετά από 6 μέρες ταξίδι στους δρόμους της Ελλάδας, Ιταλίας και Γαλλίας, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα, οι Λοΐζος Λοΐζου (Fabiano) του VESPA CLUB Di FAMAGUSTA και ο Κυριάκος Τσιηφτές του VESPA FOR LIFE CYPRUS, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από την Ελλάδα, έφτασαν στο κέντρο των εκδηλώσεων των λάτρεις της θρυλικής Βέσπας στο Saint Tropez της Γαλλίας. 



Διαβάστε επίσης: Οι Κύπριοι με τις Βέσπα διέσχισαν την Ιταλία και μπαίνουν Γαλλία [εικόνες]



Η κεντρική εκδήλωση βρίσκεται στο Vespa Village στην περιοχή Grimaud, με το γραφικό λιμανάκι της να δεσπόζει περήφανο. Η κυπριακή αποστολή έχει την ευχέρεια να γνωριστεί με τους vespitsi (οδηγούς  -λάτρης των Βέσπα) από όλο το κόσμο και γίνεται δέκτης απέραντης αγάπης και θαυμασμού για το κατόρθωμα που έκανα φτάνοντας οδικώς στο Saint Tropez. 



Οι δύο Κύπριοι με τις Βέσπα μιλάνε στη CITY: «Όσο οδηγείς μια Βέσπα, τόσο αυξάνεται η εξάρτησή σου» 



Την Κυριακή 5/6 θα πραγματοποιηθεί η γνωστή παρέλαση των VESPA από όλο το κόσμο στους κεντρικούς δρόμους του Saint Tropez και η κυπριακή αποστολή αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής στην Κύπρο. Αναμένεται πως τελικά η συνολική απόσταση που θα καλύψουν τα κυπριακά πληρώματα θα υπερβεί τις 3,000 km μέσα σε 14 μέρες.

 











 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ