Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας για πρώτη φορά μαζί στη Κύπρο

Ο Μάλαμας και ο Θανάσης αναμένεται να φέρουν στο μυαλό μας σκηνές και θύμησες από προηγούμενα χρόνια, αφού εκτός από τη δισκογραφία, πολλές φορές τους έχουμε απολαύσει και επί σκηνής να ερμηνεύουν και να συγκινούν. Μαζί τους θα είναι και η εξαιρετική Ματούλα Ζαμάνη.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.

Αυτόν τον καιρό τελειώνουν ένα δίσκο, που προέκυψε από τις ηχογραφήσεις παλιότερων εμφανίσεών τους. Θα έχει τίτλο « 5 Χειμώνες, 6 Καλοκαίρια » και αποτυπώνει την ερμηνεία της Ματούλας στα τραγούδια του Θανάση.

Θα τον παρουσιάσουν μαζί με άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα, που σκοπό θα έχει, να αντιτάξει στη σκληρότητα των ημερών την παρηγορητικότητα της τέχνης: «Όλα στραβά γινήκανε και όλα είν’ ωραία».

Μαζί του οι Μτούλα Ζαμάνη (τραγούδι), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, λαούτο και φωνή), Ανδρέας Πολυζωγόπολος (τρομπέτα, φλικόρνο), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Κώστας Παντελής (ηλεκτρική κιθάρα), Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Αντώνης Μαράτος (ηλεκτρικό μπάσο), Γιάννης Αντωνιάδης (κλαρίνο), Αλέξανδρος Κτιστάκης (κιθάρα, τραγούδι).

 

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται με διάθεση και κέφι για μια ωραία βραδιά. Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια, που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο τον Μάλαμα, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live.

Ο Σωκράτης Μάλαμας φωτίζει το ιδανικό σκηνικό για να στηθούν κάποια γλέντια «όπως παλιά» και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του.

Μαζί του οι Λαμπρινή Καρακώστα (τραγούδι), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κοντραμπάσο), Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα), Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, μπουζούκι).

 

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία, 19.00, €25.

Να αναφέρουμε πως τα 3 από τα 25 ευρώ του εισιτηρίου εισόδου θα προσφερθούν για την αναδάσωση της πληγείσας περιοχής στη Σολιά. Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τη συναυλία που θα γινόταν στις 24 Ιουνίου (αλλά ακυρώθηκε λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς), αυτά θα ισχύουν για την νέα ημερομηνία του Σεπτέμβρη (16/9).

Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99 810011.



Διάβασε επίσης: 7 λόγοι γιατί θα πάμε Θανάση-Μάλαμα (το άρθρο είχε γραφτεί με αφορμή την ακυρωθείσα συναυλία)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ