Η πρώτη κυπριακή μπύρα με σήμα τον γάιδαρο

Στην Κύπρο είμαστε οπότε μια μπύρα που θα έχει στην ετικέτα της το κυπριακό γαϊδούρι, το οποίο ανέκαθεν προβαλλόταν στα «made in Cyprus» σουβενίρ, ήταν επιβεβλημένη ανάγκη.

 


Article featured image
Article featured image

Η νέα αυτή μπύρα παράγεται από την κυπριακή εταιρεία μικροζυθοποιίας Prime, για λογαριασμό της Golden Donkeys Farm του κτήματος Γεωργιάδη στη Σκαρίνου και αποτελεί το καινούργιο attraction της φάρμας. 

Όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος της Golden Donkeys Farm, η μπύρα είναι η κλασσική μπύρα που παράγει η Prime, ενώ το twist βρίσκεται στην ετικέτα και το brand name. Την Golden Donkeys Beer θα την βρεις μόνο στη φάρμα γαϊδουριών στη Σκαρίνου, και κοστίζει 2,50 ευρώ, ενώ όταν την πιείς μετά μπορείς να πάρεις το μπουκάλι για σουβενίρ. 

«Οι τουρίστες ενθουσιάζονται και μπορεί να αγοράσουν μπουκάλια, όχι για να πιούν, αλλά για να τα πάρουν ως αναμνηστικά από την επίσκεψη τους στην Κύπρο και στο Golden Donkeys Farm. Σκεφτήκαμε πώς μια τέτοια συσκευασία με κυπριακή μπύρα, θα ήταν κάτι διαφορετικό από αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά, ενώ θα ήταν και η καλύτερη διαφήμιση, τόσο για την επιχείρηση, όσο και για τον τόπο μας».



Σχετικά άρθρα: Αποκωδικοποιούμε τα 10 δημοφιλέστερα «made in Cyprus» σουβενίρ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ