Παγκόσμιος διαγωνισμός φωτογραφίας από κινητό, κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο

Από το 2011, που ξεκίνησε ο διαγωνισμός, έχουν παρουσιαστεί περισσότερες από 20 εκθέσεις mobile photography σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Τορόντο, Μελβούρνη και αλλού.

 


Article featured image
Article featured image

 

Κεντρική φωτογραφία: Rainy Days από Cocu Liu 


 

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας του είδους του, στον οποίο υποβάλλονται αποκλειστικά εικόνες που έχουν φωτογραφηθεί και επεξεργαστεί σε κινητό ή άλλη mobile συσκευή (tablet) και είναι η πρώτη φορά που ο διαγωνισμός αυτός ταξιδεύει στην Κύπρο και μάλιστα για την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση των νικητών του. 


Η πρεμιέρα και παγκόσμια πρώτη παρουσίαση των νικητήριων φωτογραφιών του μεγαλύτερου διαγωνισμού mobile photography στον κόσμο, «6th Annual Mobile Photography Awards» θα γίνει στην γκαλερί του Κέντρου Φωτογραφίας 6x6, στη Λεμεσό, τον Φεβρουάριο του 2017, γεγονός που θεωρείται μεγάλη επιτυχία τόσο για το Κέντρο Φωτογραφίας, όσο και την Κύπρο. 

Η έναρξη υποβολής συμμετοχών για τον εν λόγω διαγωνισμό ανοίγει στις 11 Οκτωβρίου, και η υποβολή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού εδώ!

 



The China Red από Jian Wang 



Ο μεγάλος νικητής θα λάβει το ποσό των τριών χιλιάδων δολλαρίων ενώ θα δοθούν εξοπλισμός και άλλα δώρα mobile photography στους υπόλοιπους νικητές. Το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 ενθαρρύνει όλους όσοι αγαπούν τη φωτογραφία και το mobile photography να υποβάλουν τις συμμετοχές τους!

 



Florida από Erica Brothers 

 



Rainy Day Hues από Cally Lence



Παράλληλα με την έκθεση, τον Φεβρουάριο του 2017, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, πρακτικό σεμινάριο Mobile Photography με έναν καταξιωμένο mobile photographer από το εξωτερικό, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.

 



Me without you από Seyed Moahammad Mahdi Azimi


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ