Ο Κώστας Κακογιάννης βραβεύτηκε στα Los Angeles Film Awards

Απέσπασε το βραβείο για τη μουσική που έγραψε για την ταινία animation «Αγρινούι» του Κώστα Χαβιάρα.


Article featured image
Article featured image


Είχα μόνο 2 μέρες για να γράψω τη μουσική, εντούτοις το απόλαυσα πάρα πολύ!


Αξίζει να αναφερθεί ότι στην ομάδα της συγκεκριμένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, η οποία μάλιστα είναι στην κυπριακή διάλεκτο, ο Κύπρος συνθέτης -όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε με ένα παλαιότερο post του- μπήκε την τελευταία στιγμή. «Είχα μόνο 2 μέρες για να γράψω τη μουσική, εντούτοις το απόλαυσα πάρα πολύ!».

 



Η ταινία «Αγρινούι» εστιάζει σε μια νεαρή φοράδα που επισκέπτεται την Κύπρο για να λάβει μέρος σε αγώνες. Δεν φτάνει η απογοήτευση από την αποτυχία, έρχεται σε ρήξη και με τον πατέρα της. Εγκαταλείπει τον Ιππόδρομο και περιπλανώμενη θα γνωρίσει νέους φίλους που θα την βοηθήσουν να επανακτήσει το χαμένο της κουράγιο. Οι διάλογοι είναι γραμμένοι στην κυπριακή διάλεκτο.

 



Να πούμε, τέλος, πως η ταινία του Κώστα Χαβιάρα βραβεύτηκε επίσης ως καλύτερο animation στα Los Angeles Film Awards [δες εδώ όλες τις βραβεύσεις].

 



Συγχαρητήρια στον Κώστα Κακογιάννη ο οποίος τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει εξαιρετικές μουσικές μέσω των κυπριακών σειρών, εποχή και όχι μόνο.

 



Τελευταίο δείγμα δουλειάς του το σάουντρακ για τη σειρά το ΣΙΓΜΑ «Γαλάτεια», που αποτελείται από 2 ώρες μουσικής και το οποίο περιλαμβάνει και 4 πανέμορφα τραγούδια σε στίχους του ποιητή Πάμπου Κουζάλη, τα οποία ερμηνεύει με συγκλονιστικό τρόπο η Μάρα Κωνσταντίνου που πρωταγωνιστεί στη σειρά.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ