Η αγαπημένη σοκολάτα των Κύπριων ταξιδευτών αλλάζει σχήμα

Ναι καλά καταλάβατε, η Toblerone, η σοκολάτα με τις βουνοκορφές που όλοι οι Κύπριοι αγοράζουν με τις ντουζίνες από τα αεροδρόμια, όταν επιστρέφουν Κύπρο, για να μοιράσουν σε συγγενείς και φίλους, αλλάζει.

 


Article featured image
Article featured image

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα, με τους απανταχού λάτρεις της ελβετικής σοκολάτας να νιώθουν ένα μεγάλο κενό, παρόμοιο με αυτό που αποφάσισε να δημιουργήσει η εταιρεία παραγωγής, ανάμεσα στις πιο διάσημες σοκολατένιες βουνοκορφές.

Να πούμε πως η ανακοίνωση αφορά σε δύο συγκεκριμένα προϊόντα του διάσημου ελβετικού brand που πωλούνται στη Μεγάλη Βρετανία.

Μετά την ανακοίνωση της είδησης, αρκετοί φανατικοί της Toblerone αντέδρασαν έντονα για την αλλαγή, στρέφοντας τα βέλη τους στην διαχειρίστρια εταιρία Mondelez International, η οποία αναγκάστηκε να απαντήσει για να δικαιολογήσει την απόφαση της.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας, ο λόγος που προχώρησε αυτή την αλλαγή, ήταν για να μειώσει το βάρος της σοκολάτας, και ταυτόχρονα το κόστος της, αφού με την αφαίρεση βουνοκορφών μειώνονται και τα υλικά παραγωγής.

 



Η ανακοίνωση της εταιρίας 

«Η Toblerone παραμένει μια από τις πιο ποιοτικές και πιο νόστιμες ελβετικές σοκολάτες που υπάρχουν στην αγορά. Αυτό συμβαίνει γιατί συνεχώς εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα για τους καταναλωτές μας, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Παρόλα αυτά όπως πολλές επιχειρήσεις, αντιμετωπίζουμε κι εμείς προβλήματα υψηλού κόστους στα προϊόντα μας. Επωμιζόμαστε αυτό το κόστος όσο περισσότερο γίνεται, αλλά για να εξασφαλίσουμε ότι η Toblerone θα παραμείνει στα ράφια ως μια προσιτή επιλογή και θα διατηρήσει το περίεργο τριγωνικό της σχήμα, έπρεπε να προχωρήσουμε σε μείωση του βάρους δύο μόνο ειδών, από την μεγάλη γκάμα Toblerone που κυκλοφορεί στην αγορά».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ