Μαμά, θα κάνω μπάντα [παιδική παράσταση με τους Burger Project]

Article featured image
Article featured image

«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος», σημείωσε ο Γερμανός Φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε. Με αυτήν την πεποίθηση το γνωστό ελληνικό συγκρότημα the Burger Project δημιούργησε την παράσταση με τίτλο, «Μαμά, θα κάνω μπάντα», η οποία θα ανέβει στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια διαδραστική, μουσική, εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας. Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project θα στήσουν στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου ένα πρωτότυπο μουσικό γλέντι, με στόχο να «μπολιάσουν» τα μικρά παιδιά με τον ιό της μουσικής, να τους μεταδώσουν τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας και, βεβαίως, να τους διασκεδάσουν!

Η δημιουργική παρουσίαση των οργάνων και ο ρόλος τους σε ένα μουσικό συγκρότημα, ο αυτοσχεδιασμός, οι πολλαπλές δυνατότητες της φωνής, τα «μυστικά» του ρυθμού στο χορό και το τραγούδι, είναι ορισμένα από τα θέματα που φέρνουν τα παιδιά κοντά στη μουσική και διεγείρουν τη φαντασία τους.

Τα μέλη του συγκροτήματος παρακινούν τα παιδιά να συμμετάσχουν ενεργά στην παράσταση, είτε επαναλαμβάνοντας ρυθμικά και μελωδικά μοτίβα ή τραγουδώντας όλα μαζί. Στο τέλος, τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τη διάθεση μικρών και μεγάλων!

Για τους Burger Project

Οι The Burger Project είναι ένα σύνολο τεσσάρων εφευρετικών διασκεδαστών και διασκευαστών γνωστών ελληνικών και ξένων κομματιών, μουσικών πολύ γνωστών στο ελληνικό κοινό, με βάση την Αθήνα. Το μουσικό τους εύρος, οι απίθανες μεταμφιέσεις τους στη σκηνή και το ταμπεραμέντο τους, κάνει τους Burger Project αναμφίβολα την πιο εκρηκτική και feelgood μπάντα των τελευταίων ετών. Πιο συγκεκριμένα, οι Burger Project, μια τετραμελής μπάντα, αποτελείται από τους General ConZou στο μπάσο, Al the X-King τραγούδι και κιθάρα, Cosmic Communist στα πλήκτρα και τον Mosch Holiday στα drums. Είδος μουσικής Jazz, Funk, Rock και Happy Hardcore. Έχουν κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τίτλο «We Live in Athens» που συμπεριλαμβάνει 12 κομμάτια.

Κ 26 Οκτ, Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου (Καλλιπόλεως 75, Λευκωσία), 11.00. Είσοδος: €5. Κρατήσεις και πληροφορίες: τηλ. 22894305 (από τις 08:00-14:00). Διοργανωτής: Γραφείο Αποφοίτων και Σύνδεσμος Αποφοίτων Πανεπιστημίου Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ