Τρώμε σοκολάτα στο Colors… δέκα χρόνια τώρα

Article featured image
Article featured image

Το πάθος για σοκολάτα ζωντανεύει για δέκατη χρονιά στην «Εβδομάδα Σοκολάτας», στο Colors Café του Four Seasons, στη Λεμεσό.

Μια συλλογή εντυπωσιακών σοκολατοδημιουργιών και νέων εκπλήξεων, θα παρουσιάσει και φέτος η «Εβδομάδα Σοκολάτας», που διοργανώνει για δέκατη συνεχή χρονιά το Colors Café, από τις 14 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.

 



Ο Pastry Chef του Colors Café και η ομάδα του επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν ως βάση τη σοκολάτα Boa Sentenca, ένα μοναδικό βραζιλιάνικο μείγμα σοκολάτας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Chocolate Ambassadors Club, του οποίου το ξενοδοχείο Four Seasons είναι υπερήφανο μέλος.

Η σοκολάτα Boa Sentenca, με δυνατή γεύση κακάο και πλούσιες αρωματικές νότες εσπεριδοειδών, δημιουργεί μια ακαταμάχητη ελκυστική υπεροχή, που σίγουρα θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η παραγωγή της συγκεκριμένης εξαιρετικής στο είδος της σοκολάτας είναι περιορισμένη και το Four Seasons είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Κύπρο που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την Boa Sentenca στην παρασκευή γλυκών!

Πληροφορίες 25858000.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ