Πού είναι η οικογένεια από τη Λεμεσό που ψάχνει ο Harry;

Article featured image
Article featured image

Νιγηριανός που έζησε στη Λεμεσό για ένα χρόνο, το 1981, θέλει να έρθει την άνοιξη στην Κύπρο για να συναντήσει ξανά την οικογένεια που του είχε δώσει τότε μεγάλη αγάπη και στοργή.

Με καταγωγή τη Νιγηρία, ο Harry K. Afadapa (φώτο) ζει τα τελευταία 33 χρόνια στην Αμερική. Πριν εγκατασταθεί στις ΗΠΑ, βρέθηκε στην Κύπρο για ένα χρόνο, κατά τη σχολική χρονιά 1981-82, και φοίτησε σε κολέγιο στη Λεμεσό. Τη χρονιά αυτή ήταν που γνώρισε μια οικογένεια στην πόλη, από την οποία, όπως δήλωσε στη «Σημερινή», έχει τις πιο γλυκές αναμνήσεις, αλλά κανέναν τρόπο να τους βρει, για να τους ευχαριστήσει για όσα του προσέφεραν.

Η τελευταία επαφή που είχε με την οικογένεια ήταν το 1983, όταν ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 17χρονο, τότε, γιο τους.

Ο Harry Αfadapa σημείωσε πως θυμάται αυτήν την οικογένεια να διαβάζει καθημερινά εφημερίδες, γι’ αυτό και επέλεξε να επικοινωνήσει με τη «Σημερινή» για να απευθύνει την έκκλησή του, θεωρώντας πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τους εντοπίσει. Έχει στείλει επίσης φωτογραφίες της οικογένειας από εκείνα τα χρόνια.

Εάν είστε η οικογένεια που ψάχνει ο Harry, επικοινωνήστε με τα γραφεία της εφημερίδας για να έρθετε ξανά σε επαφή!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ