Άλλα Λόγια ν’ Αγαπιόμαστε [τελευταίες παραστάσεις]

Article featured image
Article featured image

Μετά την προγραμματισμένη περιοδεία, η κωμωδία του δημοφιλούς Βρετανού συγγραφέα Άλαν Έικμπορν «Άλλα Λόγια ν’Αγαπιόμαστε», την οποία ανεβάζει η ΕΘΑΛ, επιστρέφει στον Τεχνοχώρο και κλείνει τον κύκλο της με 3 ακόμα έκτακτες παραστάσεις.

Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στις 20.30, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, στις 18.30 και την Τρίτη  2 Δεκεμβρίου, στις 20.30. Θα προηγηθούν στις 26 και 27 Νοεμβρίου στις ώρα 8.30 στο Σατυρικό Θέατρο στη Λευκωσία δύο παραστάσεις.

Τι ξέρεις για το έργο;

Το έργο ξεκινά με ένα νεαρό ζευγάρι που συγκατοικεί, τον Γκρεγκ και την Τζίνι. H σχέση τους, έπειτα από ένα μόνο μήνα, έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο αφελής Γκρεγκ πληγώνεται και μπερδεύεται όχι μόνο από τα διάφορα δώρα που έρχονται για την Τζίνι στο σπίτι τους αλλά και από την απόφασή της να φύγει μόνη της μια Κυριακή, δηλώνοντας ότι πάει να δει τους γονείς της στην επαρχία. Στην πραγματικότητα, η Τζίνι πρόκειται να πάει στο σπίτι του παντρεμένου αφεντικού της, Φίλιπ, για να βάλει τέλος στον ερωτικό δεσμό τους. Όταν ο Γκρεγκ αυθόρμητα την ακολουθεί, ο δρόμος έχει ανοίξει για ένα ιλιγγιώδες γαϊτανάκι παρεξηγήσεων. Ο Γκρεγκ υποθέτει ότι συναντάι τους γονείς της φίλης του, ενώ ο Φίλιπ αρχικά νομίζει ότι ο Γκρεγκ είναι ο εραστής για τον οποίο φαντασιώνεται επιδεικτικά η δική του γυναίκα, η Σιλα…



Οι συντελεστές: Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου-Παγκουρέλη, σκηνοθεσία: Χρίστος Ζάνος, σκηνικά: Εδουάρδος Γεωργίου, κοστούμια: Άλια Γεωργιάδη, σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Πετεινάρης, μουσική σύνθεση: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Γιώργος Μουαΐμης, Μέλανη Στέλιου, Άντρια Ζένιου και Κωνσταντίνος Γαβριήλ.

Πληροφορίες/κρατήσεις: 25877827.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ