Περίεργη έκρηξη κοντά στο Δημαρχείο Πάφου

Article featured image
Article featured image

Πολλοί οι δημότες της πόλης που σήκωσαν το ακουστικό τους πρωί-πρωί για ένα περίεργο εκκωφαντικό θόρυβο που ακούστηκε κοντά στο κέντρο της Πάφου, συγκεκριμένα στην περιοχή Δημαρχείου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το PafosPress, η έκρηξη ήταν εκκωφαντική, εξ ου και αυτήκοοι μάρτυρες τηλεφώνησαν στην Αστυνομία γύρω στις 7.30 για να αναφέρουν το περιστατικό.

Η Αστυνομία Πάφου από την πλευρά της επιβεβαίωσε το περιστατικό και τις καταγγελίες ωστόσο όπως μας ανέφερε στο PafosPress ο Αξιωματικός Υπηρεσίας «σε έρευνα που έγινε στη γύρω περιοχή από περιπολικά της Δύναμης δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε».

«Πιθανόν να πρόκειται για κάποια έκρηξη η οποία σημειώθηκε σε σημείο που δεν μπορεί να εντοπιστεί γιατί ίσως να είναι κάποιο γραφείο ή κάποια υπηρεσία, όμως θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς συνέβη» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως άτομα τα οποία άκουσαν την έκρηξη τη χαρακτηρίζουν πολύ περίεργη. Ο πολύ δυνατός θόρυβος δεν έμοιαζε με πυροβολισμό αλλά με μεγάλης ισχύος έκρηξη η οποία μάλιστα ακούστηκε εκτός από την περιοχή του Δημρχείου και του Δημόσιου Κήπου και στο Μουσαλλά, αλλά και στον Μούταλλο, σύμφωνα και με τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε η Αστυνομία.

Μήπως και είναι οπαδοί του Βέργα ο οποίοι με αφορμή την απόφασή του chief τους να συνεχίσει να είναι στο πηδάλιο του Δήμου Πάφου θέλησαν να ρίξουν μερικές παλωδιές για να το γιορτάσουν;

 

[πηγή φωτογραφίας: static.panoramio.com - Χanthos Athinodorou]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ