Η Χριστιάνα Δράκου στο Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα

Article featured image
Article featured image

Το μεγαλείο της φύσης μέσα από το φωτογραφικό φακό της Χριστιάνας Δράκου. Αυτό θα δούμε στην έκθεση φωτογραφίας που θα φιλοξενήσει το Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα από τις 8-22 Νοεμβρίου, η οποία έχει ταυτόχρονα και φιλανθρωπικό σκοπό!

Η έκθεση της Χριστιάνας Δράκου, με τον ιδιαίτερο τίτλο «Η ζωή είναι ένα ταξίδι» αποσκοπεί στο να βοηθήσει τα παιδιά του Ιδρύματος Σ’ Αγαπώ, μια και όλα τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για το πρόγραμμα “Free Hands” του Ιδρύματος.

Όπως αναφέρει και η ίδια, «Σαν κάθε άλλο είδος τέχνης, και η φωτογραφία δημιουργεί τη δική της πραγματικότητα. Αρπάζει την ένταση της στιγμής με μοναδικά άμεσο, ζωντανό και αυθόρμητο τρόπο. Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, από Παταγονία μέχρι Περού, από Καναδά μέχρι Μιανμάρ, Ινδία και Μέση Ανατολή, φωτογράφισα τη φύση μέσα σε όλο της το μεγαλείο. Σε ένα ταξίδι, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και τίποτα».

Η αναγνωρισμένη φωτογράφος θα εκθέσει την τελευταία της δουλειά από τις χώρες που έχει επισκεφτεί. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη καλλιτέχνη, πρόεδρο του Ιδρύματος Σ’ Αγαπώ, η οποία παρόλο που σπούδασε Οικονομικά στη Νίκαια, Διοίκηση Τουρισμού στο Παρίσι και δούλεψε σε Η.Π.Α. και Βραζιλία δεν εγκατέλειψε ποτέ τη φωτογραφική τέχνη. Για αυτό είναι και τιμώμενο μέλος της FIAP το οποίο έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε παγκύπριους και διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ φωτογραφίες της βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές συλλογές παγκοσμίως.

Πληρ. 22456098.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ