Ανέβασες κι εσύ το κείμενο «προστασίας δεδομένων» στο Facebook;

Article featured image
Article featured image

Αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για hoax έτσι; Οκ, τα ‘χαμε πει πως αλλάζει πολιτική το facebook και μπλοκάρει τους faκe  λογαριασμούς και λοιπά αλλά το κείμενο αυτό, δεν είναι μες στο παιγνίδι.

Αν δεν το ανέβασες εσύ, το παρακάτω πιθανότατα να το ‘χει ανεβάσει κάποιος φίλος σου:

Κι όμως, πρέπει να ξέρεις πως το ανωτέρω δεν προφυλάσσει κανένα χρήστη απ’ την «κλοπή προσωπικών δεδομένων», το μόνο που μας προφυλάσσει είναι να μην κοινοποιούμε και να μην ανεβάζουμε αυτά που δεν θέλουμε να διακινηθούν!

Ξανά απ’ την αρχή: Όταν είχατε εγγραφεί αρχικά στο fb προφανώς αποδεχτήκατε και τους όρους του. Με λίγα λόγια είπατε «ναι» σ’ ένα ηλεκτρονικό συμφωνητικό. Γι’ αυτό ότι δήλωση, ότι κι αν γράψετε, ότι και να κοπιάρετε από τοίχο άλλου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν ισχύει. Κι εσύ, κι εγώ κι όλοι όσοι διαθέτουμε λογαριασμό, είμαστε μέλη ενός κοινωνικού δικτύου που διαθέτει όρους και κανονισμούς, με τους οποίους συμφωνήσαμε.

Οπόταν, το ψευδές κείμενο που κυκλοφορεί, ή οι διάφορες παραλλαγές του που κυκλοφόρησαν [και θα κυκλοφορήσουν], δεν ισχύουν και η Facebook βγήκε με σχετική ανακοίνωση και το επιβεβαίωσε πως πρόκειται για hoax. Οπόταν, stop sharing people!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ