Θεάτρο της Σκωτίας έστειλε ροζ DVD δώρο σε παιδάκια

Article featured image
Article featured image

Το θέατρο Playhouse στο Εδιμβούργο είναι ένας από τους πιο σεβαστούς θεατρικούς οργανισμούς στην Σκωτία αλλά  η αξιοπιστία του δέχτηκε ένα σοβαρό πλήγμα τις τελευταίες μέρες. 

 

Το θέατρο διοργανώνει σεμινάρια για νέους και μικρά παιδιά για να μυήσει την νεολαία στα μυστικά της θεατρικής τέχνης. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου ανεβαίνει μια θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Οι παραστάσεις μαγνητοσκοπούνται και αποστέλλονται στα παιδιά για να έχουν σε DVD τις θεατρικές τους περιπέτειες. Αυτήν την φορά τα παιδιά αντί να λάβουν την θεατρική παράσταση έγινα παραλήπτες ταινιών με ερωτικό περιεχόμενο. 

Το θέατρο ανέθεσε σε μια εταιρεία την αναπαραγωγή των DVD και ο υπάλληλος έκανε λάθος στην εγγραφή των αρχείων. Ενα δεκάχρονο κορίτσι που είχε παρακολουθήσει το θερινό σεμινάριο ήταν το πρώτο που έλαβε το επίμαχο DVD. Ο πατέρας της ανάρτησε το γεγονός στα social media και εκφράζει τον αποτροπιασμό του. Οι υπεύθυνοι του θεάτρου εξέφρασαν δημόσια την συγγνώμη  τους και ειδοποίησαν τους γονείς που δεν έχουν παραλάβει το DVD να μην το ανοίξουν και να το επιστρέψουν. 

Η αστυνομία της Σκωτίας ανακοίνωσε  ότι δεν θα ασκήσει δίωξη στον απρόσεκτο υπάλληλο γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για λάθος και όχι για εσκεμμένη διανομή πορνογραφικού υλικού.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ