Ο Πρόεδρος πήρε εξιτήριο [τώρα χρειάζεται ξεκούραση]

Article featured image
Article featured image

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Όρος Σινά» του Μανχάταν έλαβε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου θα παραμείνει για μία περίπου εβδομάδα για ξεκούραση πριν επιστρέψει στην Κύπρο.

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου την εξαίρετη ιατρική ομάδα του δρ. Ντέιβιντ 'Ανταμς», δήλωσε ο Πρόεδρος λίγο πριν αναχωρήσει από το δωμάτιο της καρδιοχειρουργικής πτέρυγας του νοσοκομείου, επισημαίνοντας ότι «η δουλειά που έγινε και τα αποτελέσματά της επιβεβαιώνονται από τον ίδιο τον καρδιοχειρουργό και όχι από έναν μη επιστήμονα, όπως είμαι εγώ. Πραγματικά, αισθάνομαι μία εξαιρετική διάθεση. Νομίζω ότι η ολοκλήρωση του σταδίου της θεραπείας, που επιτρέπει πλέον την εκτός νοσοκομείου παρουσία και την ανάληψη καθηκόντων, είναι εξόφθαλμη. Αυτό το οποίο απαιτείται είναι ελάχιστη ακόμη ξεκούραση».

Μαζί του στο δωμάτιο του νοσοκομείου ήταν ο Αμερικανός καρδιοχειρουργός ο οποίος έκανε την επέμβαση, Ντέιβιντ 'Ανταμς, ο ομογενής επεμβατικός καρδιολόγος, Γιώργος Ντάγκας, άλλοι γιατροί, η πρώτη κυρία 'Αντρη Αναστασιάδη και ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, πρέσβης Νίκος Αιμιλίου.

Ο δρ. 'Ανταμς δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «ο ασθενής ανάρρωσε 100%. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη μετεγχειρητική εξέλιξη της υγείας του. Η καρδιά του είναι δυνατή και λειτουργεί φυσιολογικά. Και ήταν τιμή μου που ήμουν ο γιατρός του προέδρου Αναστασιάδη και τιμή για το νοσοκομείο».

Πρόσθεσε ότι «είναι από τώρα καλά, αλλά του εισηγηθήκαμε να έχει ακόμη μια εβδομάδα για ξεκούραση στη Νέα Υόρκη και να χαρεί την πόλη».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ