Αγόρασε κι εσύ το «Cook & Connect» για καλό σκοπό

Article featured image
Article featured image

Τη στήριξή του στο «Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά» συνεχίζει να παρέχει το RICS, αυτή την φορά, με την έκδοση του βιβλίου μαγειρικής «Cook & Connect».

 

Στο πλαίσιο της εταιρικής τους κοινωνικής ευθύνης οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες Chartered Surveyors και μέλη του RICS από όλη την Ευρώπη, μοιράζονται μέσω αυτού του βιβλίου τις δικές τους δοκιμασμένες σπιτικές συνταγές με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του «Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά».

Το βιβλίο «Cook & Connect» είναι εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία «Slow Food», η οποία θέτει στο επίκεντρο την ανάδειξη της τοπικής και παραδοσιακής κουζίνας και της χρήσης  βιολογικών προϊόντων. Όλες οι συνταγές δίνουν την ατμόσφαιρα και την παράδοση πολλών ευρωπαϊκών χωρών και αποτελεί ένα ιδανικό δώρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο προς πώληση στην ιστοσελίδα www.rics.org/cookconnect στην τιμή των €18 και όλα τα έσοδα της έκδοσης θα διατεθούν στο «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά», που στηρίζει τα παιδιά στην Κένυα και στην Κύπρο, τα οποία υποφέρουν από τη φτώχεια και τις συνέπειες της. Στο πλαίσιο του έργου του, το Ίδρυμα κατασκευάζει και εξοπλίζει κουζίνες σε ολοήμερα δημοτικά σχολεία στην Κύπρο μέσω του προγράμματός του «Μαγειρεύω και Προσφέρω», όπου άνεργες μητέρες μαγειρεύουν εθελοντικά κάθε μέρα για τα παιδιά τους με πρώτες ύλες που τους παρέχει το «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ