Με πριγκιπικό αέρα η Νικόλ

Article featured image
Article featured image

Το ωραίο πρέπει να αναδεικνύεται, σε όλα τα επίπεδα.

Οι ωραίες δουλειές, οι ωραίες πράξεις, οι ωραίοι άνθρωποι…

 

Ok, στην προκειμένη περίπτωση, μπορεί η ταινία «Grace» της Νικόλ Κίντμαν που βγαίνει σε λίγες μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες να μη συνοδεύεται και από τις καλύτερες των κριτικών, η ίδια όμως δεν φαίνεται να πτοείται, πιστεύοντας ίσως ότι ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής.

Η Αυστραλή ηθοποιός φαίνεται να πήρε σοβαρά τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Γκρέϊς του Μονακό, ρόλος τον οποίο υποδύεται στην ταινία, εξ ου και μπροστά από τον φακό της κορεατικής Grazzia, όπου έκανε ένα editorial, η χαλκέντερη σταρ στήθηκε με πριγκιπικό αέρα!

Δείτε την Κίντμαν στα καλύτερά της, με ανανεωμένο πρόσωπο και κομψό, όπως πάντα, στυλ, στις φωτογραφίες από την Grazzia που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Τα αρχαία δάση χρειάστηκαν 100.000 χρόνια για να ανακάμψουν από μια υπερθέρμανση παρόμοια με τη σημερινή

Article featured image

Εργάτες που ανακαίνιζαν σπίτι, βρήκαν θησαυρό 9 εκατ. ευρώ κρυμμένο στους τοίχους του

Article featured image

Οι πατάτες «βράζουν» μέσα στο έδαφος καθώς ο καύσωνας σαρώνει την Ασία